- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Certee
senior tag
Nem tud valaki olyanról, hogy létezik e a Corel ClipArt-ból egy nézegethető katalógus elektronikai formában?
-
Certee
senior tag
Na most meg egy olyan problémám van, hogy van egy logó, ami úgy néz ki, hogy egy téglalapból van kivágva. CDR-ben van. Nos nekem pont az inverze kellene. Hogyan lehet megcsinálni, hogy a kivágott rész legyen a kitültütt? Remélem értjhető voltam.
-
Certee
senior tag
Dexter68, SEK3
Köszönöm mindkettőtöknek! Mind jó lett. Pontosan erre gondoltam. Sokat segítettetek! -
Certee
senior tag
válasz
zsiga667 #253 üzenetére
No igen de nem tökéletes mert nem görbékből áll! Bővebben: link
35226 objektumból! Ha meg butítom akkor meg nem az lesz ami.
Az a baj, hogy ezeket már én is végigcsináltam mielőtt megkérdeztem. Mivel elakadtam ezért keresek olyat aki Corel Guru. -
Certee
senior tag
Van a kis csapatunknak egy logója de nem vektoros, hanem pixeles formátumban. Tudna nekem valaki segíteni ezt átalakítani vektorosr? Nekem valahogy nem jön össze. A Corel nem az erősségem. Bővebben: link
-
Certee
senior tag
Corel 12-vel minden gond nélkül megcsinálja.
Köszi mindenkinek a hozzászólást. -
Certee
senior tag
CDR: Bővebben: link
TIF: Bővebben: link
A tif fájlban a keréknél, valamint az elejénél az alsó hűtőrácsnál az elemek el vannak csúszva. Bármit teszek mindíg csak ezek csúsznak el. Gondolom valami a cdr-ben nem stimmel. No de mi?
[Szerkesztve] -
Certee
senior tag
Szasztok!
Volna egy olyan problémám, hogy Corell Draw 9-ben megcsinálok egy rajzot és azt szeretném valamilyen képi formátummá tenni. Ha kiexportálom valamilyen képpé akkor néhány elem elcsúszik és ezt a malőrt minden képformátumban megcsinálja. Mi lehet a baj? Mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest