Hirdetés
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
ez az egész energiatakarékos lekvár úgy működik, hogy amikor pl netezel akkor ugye nincs szükség arra hogy a proci teljes sebességen menjen. ilyenkor visszaveszi a szorzót a legkisebbre, és a feszt is visszaveszi annyival, amin még vígan stabil a cucc.
namost, amikor elindítassz egy alkalmazást, amihez már kell a proci teljesítménye is, akkor szépen visszapakolja a szorzót is meg a feszt is.
de ha pl elindítassz egy játékot akkor automatikusan max-ra kapcsolm hogy ki tudd használni a teljesítményét.
nem rossz funkció végülis, de én baromira utélom amikor össze vissza ugrándozik. úgyhogy nekem az első dolgom hogy kilövöm a francba.
van akinek ez tetszik, és előszeretettel használja, de engem valahogy nem nyűgöz le.
annyival úgyse fogyaszt kevesebbet, hogy azt megérezzem, hőfokokba meg 4-5 fok miatt nem fogom ugráltatni, menjen csak annyin amennyin én szeretném
serito : olvastam a problemet.
a ram beállítás akatt kell hogy legyen egy olyan funkció, ahol be tudsz állítani olyanokat hogy 2.0 , 2.4, 3.0.......blablabla. ezekkel tudod állítani a RAM/FSB arányt.
időzítéseket pedig úgy tudod manuálisan állítani hogy amikor belépsz a bios-ba, akkor nyomsz egy Ctrl+F1-et. ilyenkor kibővül a beállítási lehetőség, és ilyenkor már tutod állítani a ram időzítéseket. sok sikert
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LG LCD és LED TV-k
- Plazma TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest