Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
politomi
üzenetére
szerintem nem sok az a 68 fok. De azért ne keverjük össze a dologokat. A CoreTemp a magok hőmérségletét, még az everest a proci hőmérségletét méri.
De ha mégis zavar, egy újrapasztázát megpróbálhatsz.
A link nekem nem jön be, szóval nem tudom melyik az de a véleményem tapasztalatom a pasztákkal annyi, hogy valóban számíthat, hogy milyet használsz, de csak pár fokot. 2-3 fokot. Aki mást mond hazudik, vagy más bibi is volt ott (ferdén volt rárakva a hűtő, stb)
-
válasz
politomi
üzenetére
hát ha inteled van csak a tx2 marad. amd-re még találsz tx-et, de intelre már nem. Én úgy tudom a 4 tűs ventik is fordulatszámszabályzottak, csak nem lehet olyanfinoman, kis lépésekben szabályozni, mint a 4 tűset.
Különben meg 1800-as fordulat nem jelenti azt, hogy hangos
Ez függ a venti lapátaitól, illetve attol, amire ráfújja a levegőt. Én úgy tudom azért is lett egy kicsit ritkbb a Hyper-ekbe a kereszt borda, mert így halkabb a rajta áthaladó levegő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Óra topik
- OTP Bank topic
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest