- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki! Érdeklődnék h egy Cm Hyper TX3 Evot használok egy core I5 3570-esen alap órajel automatikus feszültségek mellett és játékba terhelve vagy más egyéb processzor igényes alkalmaz esetén Aida 64 szerint 60 fok környékéig melegszik a cpu, a magok külön külön meg 70-7x C-ig képesek felmelegedni! A rögzítés jó, gyári pasztával is próbálkoztam amit a hűtőhöz adtak, illetve a Cooler Master IC Essential E1 szürke hőpasztával is összeraktam de különbséget nem igazán tapasztaltam! Az érdekes az, hogy maga borda illetve a talpazata nem meleg kb kéz meleg! Véleményem szerint mintha lefogatás volna gyönge, vagy nem túl jó hatásfokkal kerül át a hő a cpu-ról! Lefogatáskor a rögzítést átlósan csináltam és mind a 4 fül bepattant! Valakinek van-e ötlete vagy találkozott-e hasonló problémával, de szerintem ezek a mag és cpu hőmérsékletek magasak! Köszönöm előre is mindenkinek!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Yoga Pro 9 - RTX 5070 - 64GB - multitouch laptopok! - LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.03)
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M3 13" WiFi 256GB! KÉK
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest