- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
driver18
tag
Az atitool 0020 a Sapphire Atlantis 9600 128Mb kártyámnak 457.20/267.75Mhz-re állapította meg a max. frekiket! (alap: 324/203):Y
Ez jó értéknek számít? -
-
DonLeo
senior tag
Szerintem 350-ig semmiképp nem fogod tudni felhúzni, semmilyen hűtéssel, egyébként nem tudom meddig lehet, ilyenem még nem volt.
5-10% reális lenne, próbálkozz apránként, ne rögtön 280-300-ra, aztán amikor már szemetel akkor vedd visszább és újra teszt, ahol már teljesen jó és annál még visszább venném 2-3 mhz-el és ott járatnám hosszabb távon, vagy csak játékok alatt. -
ha 350 ig feltudnám húzni akkor már egy Gecube 9600xt eXtrem értékit kapnám...
Ami jól hagzik...
Bár nem tudom, hogy gyári hűtővel ez mennyire lesz lehetséges :DDD -
DonLeo
senior tag
[L]http://www.samsung.com/Products/Semiconductor/GraphicsMemory/DDRSDRAM/128Mbit/K4D261638E/K4D261638E.htm[/L]
Part No. Suffix Description Part No. Suffix Description
12 1.25ns (800MHz) 14 1.429ns (700MHz)
16 1.667ns (600MHz) 18 1.818ns (550MHz)
20 2.0 ns (500MHz) 22 2.2 ns (450MHz)
25 2.5 ns (400MHz) 2C 2.67 ns (375MHz)
2A 2.86 ns (350MHz) 33 3.3 ns (300MHZ)
36 3.6 ns (275MHz) 40 4.0 ns (250MHz)
45 4.5 ns (222MHz) 50 5.0 ns (200MHz)
55 5.5 ns (183MHz) 60 6.0 ns (166MHz)
[Szerkesztve] -
Megnéztem a samsung oldalán... hát sajna 4.0 ns-es ramok :(
mindegy.. ez van :( -
gyerekek itt van a vga memória azonosítóm
SAMSUNG K4D261638E-TC40
ebből valaki megtudná mondani ezek hány ns-es ramok?? -
Bár hozzá kell tennem a monitorom is Samsung , de ezzel tökéletesen megvagyok elégedve...:t
-
Eszközkezelőben nekem Radeon 9600 series
és Radeon 9600 series secondary van egymás alatt...
Ez helyes így?? -
thx a hozzászólást...
Mindegy ezen már eldöcög nekem a q3:) -
somé
őstag
válasz
parandroid #34 üzenetére
Mindegyik Omegában van tununglehetőség,kivéve ha telepítéskor nem engedélyezed...
-
DonLeo
senior tag
a powerstrip-el tudod megnézni az órajelet, és azzal tudod húzni is, bár én nem szoktam húzni, sima catalyst-ot használok, egyébként nekem is ez az első ati kártyám (9600pro), de az tiédnek csökkentett a memó órajele az tuti, az everest is kiírja.
de nézd meg a #27-es hozzászólást, ott van olyan driver, ami catalyst-ra épül és lehet vele tuningolni is (pl omega driver)
[Szerkesztve] -
Everest szerint:
Grafikus processzor tulajdonságai:
Videokártya ATI Radeon 9600 XT (RV360)
GPU kódneve RV360
PCI eszköz 1002 / 4152
Tranzisztorok száma 76 millió
Gyártási technológia 0.13u
Busz típusa AGP
Memória mérete 128 MB
GPU órajele 500 MHz
RAMDAC órajele 400 MHz
Pixel futószalagok 4
TMU futószalagonként 1
Vertex árnyalók 2 (v2.0)
Pixel árnyalók 1 (v2.0)
Hardveres DirectX támogatás DirectX v9.0
Pixel Fillrate 2000 MPixel/mp
Texel Fillrate 2000 MTexel/mp
Memóriabusz tulajdonságai:
Busz típusa DDR
Busz szélessége 128 bit
Valódi órajel 250 MHz (DDR)
Effektív órajel 500 MHz
Sávszélesség 8000 MB/mp -
Hi
Sikerült végre hozzájutnom egy Gecube 9600 xt-és karihoz 500/250
Most tettem fel az alap drivert a cd-ről neki... Annyit kérdeznék érdemes-e ezt használni?? Vagy próbálkozzak más driverral( ha jól tudom van még a catalyst, ebből melyiket)?? Ezt a karit lehet húzni?? Ha igen ez hól található?? Beállítás (speciális fülön belül nemigen találtam húzási lehetőséget) Most Ati radeon 9600 series secondarynak látja (ez nem gáz ha 9600xt)? Az a helyzet ez az első Ati kártyám... szal nem igazán ismerem ezeket...
Valaki plizz ósszon egykis észt nekem
Thx -
driver18
tag
válasz
parandroid #5 üzenetére
És milyen progival lehet húzni a kártyát? (Powerstrip-en kívül)
-
parandroid
félisten
találtam egy ilyen aerocool-t: [L]http://www.listan.de/showproduct.php?siteid=1119[/L], de kint is 30,- euro. képzelem majd mennyi lesz itthon, ha lehet majd egyáltalán kapni... :(
asszem marad a c-s zalman, ötezerpárszáz bruttó körül van szinte mindenhol, memóriákkal meg szerintem úgysem lesz gond. esetleg veszek egy op1-et még, és megcsinálom ki-bekapcsolhatóra...
érdekesség: megnéztem a memóriákat, alapban enyhén langyosak, ez így mindenképpen normálisnak tűnik, de: a kártya hátulján lévő legalsó (alaplap felé eső) memória némiképp takarásban van az első memóriahelytől. erre biztos nem raknék bordát... :(
amúgy is annyival hosszabb ez a kártya, mint az fx volt, hogy be kellett csuknom a 2. és 3. memóriaszlot fülecskéjét, hogy be tudjam tenni. azaz, ha be szeretnék szerelni még egy memóriát, vagy csak cserélni akarok, akkor tutira ki kell venni a kártyát... :(
[Szerkesztve] -
DonLeo
senior tag
válasz
parandroid #22 üzenetére
szerintem ez az (a 3-ik):
[L]http://www.titan-cd.com/english/product.asp?model_no=TTC-CUV2AB/RHS(DIY)[/L]
a színéből ítélve :)) mert réz színű a propeller, amúgy nem mondtam, hogy az enyéb passzív :)
a rézhűtőt úgy értettem, hogy cooler
[Szerkesztve] -
DonLeo
senior tag
válasz
parandroid #20 üzenetére
a honlapján nem találtam, de kérdezz rá a topikjában
-
DonLeo
senior tag
válasz
parandroid #18 üzenetére
guga rakta rá (meg tőle vettem), itt a topikja:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=53784&arc=f[/L]
vmi titan ttc mittudoménhányas, de ő tudja a pontos típusát, aproneten szokta hirdetni külön ezt képpel, de most nem találtam, egyébként asszem 3000-ért adja ram hűtőbordákkal együtt, mert ez a szett eredetileg azzal együtt van. -
parandroid
félisten
a dolog lényege az lenne, hogy ne legyen rajta venti, mehessen passzívban az egész, úgyhogy éppen az op1-et akarom megspórolni. a titanról nem tudsz valami linket, lusta vagyok keresni. (ha nem megy fejből, ne keress, azt én is tudok, akkor legfeljebb valami típusszámot, vagy ilyesmit, ha tudnál adni...)
a húzással úgy vagyok, hogy ha lehetne különösebb melegedés nélkül, akkor miért ne? ha viszont ezen múlik, hogy kell-e kiegészítő venti, akkor marad alapon. amennyit én amúgy is játszom... :U bár örülök, hogy végre összeraktam egy olyan gépet, amivel minden para nélkül várhatom az nfsu2-t... :D -
DonLeo
senior tag
válasz
parandroid #16 üzenetére
A Zalmanom még nem volt, de szerintem erre az felesleges, ahhoz minimum egy 9800pro kellene, de arra már inkább op1 ventivel.
Én nem húzom, de a ramokon nincs hűtőborda, mivel nem sok értelme van, max jól néz ki. :D -
parandroid
félisten
-
DonLeo
senior tag
válasz
parandroid #14 üzenetére
Nincs mert vmilyen Titan rézhűtő van rajta :DDD
-
parandroid
félisten
-
DonLeo
senior tag
válasz
parandroid #12 üzenetére
Mondom ott a képe a #8-as hsz-ben! :P
-
parandroid
félisten
ja, amúgy a doboza így néz ki:
a honlapon lévő connect3d-k doboza pedig így:
mindenképpen fura a dolog, hiszen 7000-es és 8500-ös kártya is van az oldalon, 9600-ból pedig csak aiw, sima, meg se. ráadásul a simának nevetségesek az órajelei... :(
úgy látszik a connect3d image-t váltott, és szégyellik a régit...
[Szerkesztve] -
DonLeo
senior tag
válasz
parandroid #5 üzenetére
ugyanolyan a vga-nk, a procink (tudod nekem is giannitól :D), és a ramunk is :DD
-
Egy itteni kollégától vettem egy ilyen kártyát, és lazán ment 500/700-on, tehát a 9600XT sebessége nem volt probléma. És még csak nagyon nem is melegedett, egy Titan CUV2AB volt ratja, ha jól emléxem, meg rambordák.
-
winamp
tag
Nekem a C3D az egyik kedvenc márkám! Eddig mindig a C3D kártyáimmal voltam megelégedve a többivel mindig volt vmi gond! Én csak ajánlani tudom! :))
-
parandroid
félisten
hehehe. tegnap veszek egy ilyet, erre ma itt a topic.
ha tényleg annyiért láttad, mint a linken, akkor nehogy, különben meg tökre semmi tapasztalatom az egészben, ez az első ati kártyám.
amúgy 400/600-on megy alapban, tegnap tesztelgettem kicsit, mert új volt és miért ne, konfig az adatoknál, eredmények pedig:
3dmark 2001: 117xx
3dmark 2003: 33xx
aquamark: 25xxx
mondjuk én rendkívül baráti áron vettem, úgy, hogy az fx5600-at pedig nekem jó áron sikerült elpasszolni.
ja, alapra vettem a 2.8-as procit, az eredmények úgy számítanak.
akitől vettem, ő próbálta egyébként annak idején 500/700-on is, állítólag simán vitte, nem szemetelt, meg semmi ilyesmi. ez azért lehet érdekes, mert ahogy a connect3d weboldalát néztem (ahol ez a kártya már tényleg nem szerepel), az xt órajeleit 500/600-ban állapítja meg. hm. ezek szerint xt órajel fölött menne. egyszer ráérek, majd kipróbálom. mondjuk a hűtése nem tűnik valami nagy vaszisztdásznak, elég aprócska, arról nem is beszélve, hogy indításnál ráver bármilyen porszívóra hang terén. utána szépen lehalkul, és halkabb lesz, mint a régi inno fx5600-am szintén nevetséges méretű gyári hűtője. erre nem tud valaki valami megoldást, vagy hogy miért csinálja? amúgy különösebben nem számít, úgyis régóta gondolkozom egy zalman hp80c-n vagy d-n, most legalább lesz értelme venni egyet, akkor majd lelkifurdalás nélkül húzhatom is (az fx-hez nem lett volna értelme, jó inno-s szokás szerint teljesen tuningolhatatlan volt...)
szóval ennyi. ha olcsón látod vedd meg nyugodtan, ahogy én eddig utánaolvastam, eddig mindenhol csak azt láttam, hogy jól húzható, stabil kis kártya. nem értem a hozzászólást, ami óvva int tőle, bár elfogadom, hogy neki lehetett vele rossz tapasztalata.
na, megyek, játsszom egy kicsit, hadd szokjuk egymást... :DD -
zoger
tag
Hali!
Nekem ilyen karim van már fél éve és k**** jól müködik nem csalódnál benne és még húzható is ha szükséges. -
driver18
tag
Hi all!
Tehát a kérdés az lenne, hogy ismer valaki ilyen kártyát (Connect3D Ati Radeon 9600Pro 128Mb)? Mert elvileg létezik egy magyar webáruházban :), pedig még itt sem találtam meg: [L]http://www.connect3d.com[/L]
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest