- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 8300 mAh, maradhat?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCoy
tag
válasz
FlasH-BacK #12 üzenetére
Hatástalan, azokat is próbáltam, 4x-es agp-n fast writes és sideband adressing nélkül se ment!
-
McCoy
tag
Tudom a hiba okát, a Connect3D 9600-as karik nem kompatibilisek az Abit Nf7-es alaplapokkal, ne is próbáld meg oldani, nem lehet, 8x-os agp-n rögtön fagy, 4x-esen késöbb de fagy, most cseréltem haverommal, a connect3d kari az ő chaintech via kt 400-as lapjában már rendesen megy (driver kellett neki), az ő saphire kártyája meg nálam megy rendesen, sajna ez van
énis megdöbbentem
-
McCoy
tag
Hellosztok, van 1 ien karim, az én Abit NF7-es alaplapom állandóan fagyott, haver asus a7n8x-x alaplapjában semmi baja nem volt, és most másik haveromnál van 1 Chaintech alaplapban, ott meg nem fagy, de republic commando-nál villog fekete-fehéren a kép, 4.11-es catalyst van ott rajta, mi lehet a gond???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Bluetooth hangszórók
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Medence topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest