- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCoy
tag
válasz
FlasH-BacK #12 üzenetére
Hatástalan, azokat is próbáltam, 4x-es agp-n fast writes és sideband adressing nélkül se ment!
-
McCoy
tag
Tudom a hiba okát, a Connect3D 9600-as karik nem kompatibilisek az Abit Nf7-es alaplapokkal, ne is próbáld meg oldani, nem lehet, 8x-os agp-n rögtön fagy, 4x-esen késöbb de fagy, most cseréltem haverommal, a connect3d kari az ő chaintech via kt 400-as lapjában már rendesen megy (driver kellett neki), az ő saphire kártyája meg nálam megy rendesen, sajna ez van
énis megdöbbentem
-
McCoy
tag
Hellosztok, van 1 ien karim, az én Abit NF7-es alaplapom állandóan fagyott, haver asus a7n8x-x alaplapjában semmi baja nem volt, és most másik haveromnál van 1 Chaintech alaplapban, ott meg nem fagy, de republic commando-nál villog fekete-fehéren a kép, 4.11-es catalyst van ott rajta, mi lehet a gond???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HMD Skyline - jó szerelés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HP notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest