- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Új lapkakészlettel frissített a Vivo V60 Lite
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- One mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destr4ct
aktív tag
"mar nem is tudom ki vegigtrollkodra ezt a forumot is, meg a CC-t is hogy "jajj de fako a szine""
Fakó színre én panaszkodtam itt is, és a cc fórumban is, szóval valószínűsítem rám gondolsz.
Én csak azt írtam le a tablet kijelzőjének színeiről, amit a saját szememmel láttam, és tapasztaltam.
De ezt már részben megtárgyaltuk valamennyire, mert akkor is te válaszoltál a hozzászólásomra.Nem azt mondtam, hogy teljesen fakó minden szín. Hanem csak a zöld. És pedig relatíve a vöröshöz és kékhez képest, ugyanazon a kijelzőn.
Igen, hasonlítottam monitorhoz is.
De IPS panelt hasonlítottam IPS panelhez (aminek azért több értelme volt, mintha a Galaxy S-em AMOLED-jéhez, vagy a laptopom hihetetlenül rossz TN-jéhez hasonlítottam volna)És ezt a Dell monitorral való összehasonlítást annak idején a PLAY-jel is megtettem (fotókkal és tesztképekkel is) Azzal akkor meg voltam elégedve, mert az erősen megközelítette a monitor színvilágát, majdhogynem megegyezett.
A SPEED-nél viszont számomra szembetűnően fakó a zöld. Nem csak más panelhez hasonlítva, hanem önmagában is.
Nyilván ha csak a tableten nézegetsz rendes, több színt, többféle árnyalatot tartalmazó fotókat, és nem RGB tesztábrákat, akkor ez kevésbé észrevehető a legtöbb esetben. Legfeljebb akkor zavaró, ha tudod, hogy "na az a zöld ott, na annak zöldebbnek kellene lennie".
Végülis ezzel lehet élni, meg sok mindent nem is lehet vele kezdeni.
És nem is vontam le olyan következtetést, hogy ez így tűrhetetlen, használhatatlan, ne vegyétek, vagy hasonló. Ugyanakkor nem mehettem el mellette szó nélkül sem.És kikérem magamnak, hogy trollkodtam volna. Nem volt szándékomban sem félrevezetni senkit, sem veszekedést szítani, vagy ilyesmi. (Már ha rám gondoltál)
Új hozzászólás Aktív témák
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest