- Apple Watch
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Karácsonyfa két keréken - OOTD SR1 teszt
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple iPhone 17 - alap
- Új kamerát kap a Xiaomi 18 Pro és a Pro Max
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pamacs93
csendes tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Jaj, igen, gondoltam, hogy van link gomb, csak valahogy akkor éjjel nem találtam. Csak valamennyi ideig lehet szerkeszteni? Mert ezt most tudom, de annál nem látom

Köszönöm a válaszokat
Hát nem tudom, nekem az USB hub kicsit overkillnek tűnik, ehelyett a logitech billentyűzet helyett pedig én valami kicsit és hordozhatót szeretnék. Egyébként tök véletlenül másnap elmentem az előtt a bolt előtt, ahol linkelted, de nem mentem be megnézni
Szerintem én akkor is adnék egy próbát ezeknek a bluetoothos billentyűzeteknek, pl ebbe nagyon beleszerettem (láttam olyat is, ahol csak egyet is lehet rendelni, csak most nem találom). Persze ha megrendelem Kínából, aztán nem működne vele, elég szívás lenne...Salex1:
Igen, megnéztem az ebayeseket is, de egyébként nem olcsóbbak, kb ugyanannyi, csak ott 3 dollár szállítási költséget ír, itt meg ingyeneset. Van valami extra ok, amiért jobb ott rendelni?Egyébként ezek nem rossz tokok, de nekem a tok ideálomnak egyik sem felel meg, lehet, hogy az lesz, hogy varrok magamnak, az ilyen kézbedugós tartókat szeretem, legalábbis a kindlemet is mindig úgy használom, valami ilyesmi lenne a tökéletes.

Én nem rendeltem még meg, gondoltam megvárom, amíg lesz róla valami rendes teszt. Lehet, hogy tényleg fog drágulni? A wayteq 700dc-t pedig csak most láttam, ti néztétek? Elég jó konkurencia lesz neki, de azért szerintem én maradok ennél. Bár a wayteq kicsit jobban néz ki...
Ez az ajándék aksi pedig szerintem csak ilyen városi legenda lesz... Valaki elkezdte valahol, hogy milyen jó lenne, aztán máshol meg más már biztos azt írta, hogy lesz és kész. De ne legyen igazam

Már csak ebből is gondolom, szintén az edigitalon a hozzászólásoktól: "Írtam a ConCorde Kft-nek a pótaksival kapcsolatban, de nem erősítették meg, röviden csak annyit mondtak, hogy nem kommentelnek idegen fórumokon... "
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Apple Watch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem én akkor is adnék egy próbát ezeknek a bluetoothos billentyűzeteknek, pl