- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RevolutioN2
tag
válasz
jozsi252
üzenetére
Persze, de lehet rosszul írtam, a lényeg az lett volna - ffeltétlen megéri a csaknem 60000Ft árkülömbség a feeling felárat? Mert amíg komolyabb szimben esetleg mp/eket számít egy profi kormány (bár ott már a g27 pedál is kevés), addig itt sebességbeli különbséget nem tapasztaltam. A feeling valóban ott van. De kötve hiszem aki az arcade, szórakozós irányvonalat képviseli az kiadna ennyi pénzt érte.
És igen amíg akár egyesek billel lehozzák legend szinten a játékot addig felesleges is a beruházás. Röhögtök, de a '11-et kipróbáltam egy Manta digitális kormánnyal, rövid határidőn belül ugyan ugy muzsikált.
Új hozzászólás Aktív témák

- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4670,100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- HP ProBook 450 G8,15.6",FHD,i5-1135G7,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest