- iPhone topik
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cNpowa
tag
A büntetések letöltése eléggé furcsák, meg az is amiért néha kapok büntetést. Például Multiplayer közben Monzában rajt , első helyről, első kanyar fordulnék elsőnek erre be száguldozik előttem egy ferrari, elvitte az első szárnyamat levágta a kanyart, erre én kaptam büntetést veszélyes közlekedésért...vicc

Nálam is így volt. Melbourne-i időmérőn(automata szintén) 4 kört mentem, 5. levezetőnek terveztem, de a motor feladta a küzdelmet. Még most se értem, hogy mitől ment tönkre...Második multis versenyemen 2. voltam ,bemegyek kereket cserélni, erre a hülye szerelő nem akarja leszedni a bal hátsó kerek.El is úszott az első helyem

Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Gitáros topic
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Suzuki topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest