Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Képernyőmentes Fitbit jön a Google-től
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
válasz
dergander
üzenetére
Nyilván nem, bár az F1 mindig is inkább arcade játék lesz, mint szimulátor, tehát az unrealizmus velejáró dolog. Aki nagyon érzi a beállításokat és a határokat, az az újba is gyorsabb időket fog elérni, mint a valóság.
Én még csak egy kezdetleges ítéletet mondtam a demo-ról, ami még változhat. Pölö a gyári fék csúszkákat még nem tettem nulla felé, ami lehet hiba volt, majd holnap.
Mindenesetre a határokat újra kell érezni a tavalyihoz képest.
De azokat nem értem, akik mentek pár kört a demo-val, és gyorsan le$zarozták, h ők aztán ezt meg nem veszik!
Sztem annyira nem rossz gamma a tavalyi se, pár javítás után egész élvezhető lett, főleg multiban. Hibák mindig is lesznek, azzal tudni kell együtt élni...
Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest