- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Mobil flották
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
nekem is ez volt az első gonolatom. Lauda, 480 sli, osz' 1680*-ban nyomja.
foglalkozás körében, folytatólagosan elkövetett, maradandó fogyatékosságot okozó szándékos veszélyeztetés.
kb. stohl buci: bűncselekmény. sacc 3-5 év....

hogy kis on is legyen:
tegnap az edzésen kicsit túlléptem.
bemásztam egy többautósba. valami qvalifikáció vagy mifene volt. csak pár autó volt egyszerre a pályán. leesett az fps 45-re, és előjött anagyon rühellt microlag. ez mi volt. olyan ideges lettem, hogy le is kapcsoltam, elmentem aludni. ma előveszem újra...
procigörbék még a magonkénti 60%-ot sem érték el sehol, gpu terhelés meg max 70%. dx9. mi volt ez??? és mi lesz a rendes futamon a rajtál?

szép reményekkel nézek az esti játék elé....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Zidoo Z1000 Pro 4K HDR Dolby Vision médialejátszó újszerű, dobozos
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest