- Apple Watch
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
whabaky
tag
Sziasztok!
Megvettem (pontosabban havertól kaptam karácsonyra
) az F1 2010-et, de lenne egy kis problémám...
Visszább olvasgattam, de nem találtam bővebb infót, illetve semmi pontos dolgot.
esetleg, ha netalántán átsiklottam rajta akkor sryA gond a következő. Próbáltam multira csatlakozni, de ugyebár mivel magyarországon nem lehetséges, így belpróbáltam a következőt:
reg windows for games...-re co.uk-s emailcímmel (hotmail) -> kerestem gúgliban angliában post code-ot (valósat) -> és még így sem enged be... külömböző hibakódokat dobál ki (amiknek utánanéztem és ahányszor változtatok valamit, mindig mást hoz be), tehát nem tudok rácsatizni.
Engedélyeztem a routeren a portot (most fejből nem tudom, de valami 4096-volt vagy melyik), illetve kikapcsoltam minden védelmet a gépen, úgyhogy a kommunikációval nincsen gond.Kérlek segítsetek, hogy tudjam neten, multiban is tolni. (esetleg tanácsot adni, hogy mit cseszhettem el, vagy mit csináljak másképp. Esetleg egy jól szájbarágós leírást is elfogadnék
nem hülye vagyok, csak múlt héten elcseszerintettem rá 4-5 órát és semmi)Válaszotokat előre is köszönöm

whabaky
Új hozzászólás Aktív témák
- Ausom DT2 Pro elektromos roller
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) az F1 2010-et, de lenne egy kis problémám...
nem hülye vagyok, csak múlt héten elcseszerintettem rá 4-5 órát és semmi)