- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Különleges élményre invitál az Apple
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whabaky
tag
Sziasztok!
Megvettem (pontosabban havertól kaptam karácsonyra
) az F1 2010-et, de lenne egy kis problémám...
Visszább olvasgattam, de nem találtam bővebb infót, illetve semmi pontos dolgot.
esetleg, ha netalántán átsiklottam rajta akkor sryA gond a következő. Próbáltam multira csatlakozni, de ugyebár mivel magyarországon nem lehetséges, így belpróbáltam a következőt:
reg windows for games...-re co.uk-s emailcímmel (hotmail) -> kerestem gúgliban angliában post code-ot (valósat) -> és még így sem enged be... külömböző hibakódokat dobál ki (amiknek utánanéztem és ahányszor változtatok valamit, mindig mást hoz be), tehát nem tudok rácsatizni.
Engedélyeztem a routeren a portot (most fejből nem tudom, de valami 4096-volt vagy melyik), illetve kikapcsoltam minden védelmet a gépen, úgyhogy a kommunikációval nincsen gond.Kérlek segítsetek, hogy tudjam neten, multiban is tolni. (esetleg tanácsot adni, hogy mit cseszhettem el, vagy mit csináljak másképp. Esetleg egy jól szájbarágós leírást is elfogadnék
nem hülye vagyok, csak múlt héten elcseszerintettem rá 4-5 órát és semmi)Válaszotokat előre is köszönöm

whabaky
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X220 12.5 HD Intel Core i5 2.5 8GB 250GB SSD + dokkoló
- iPhone 15 Plus 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 90%/p4757
- SilentiumPC Armis AR5X TG RGB (Igény esetén táppal, vízhűtővel)
- Samsung Galaxy S25 512GB 3 év gyári garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium Karcmentes állapotban!
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) az F1 2010-et, de lenne egy kis problémám...
nem hülye vagyok, csak múlt héten elcseszerintettem rá 4-5 órát és semmi)