- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
sajnos neked is tudomásul kell venned, hogy ezek a játékok nem szimplán igénylik, hanem már-már megkövetelik a 4 magos procit.
a görbédből jól látható. 2 magos dual core min. 4.3 ghz körül kell menjen, hogy elég legyen. (nyár elején kimértem...)
ez már nem optimalizáció kérdése. optimalizáció már inkább az, hogy ha a 4 mag egyike kiakad, a másik 3 meg 50% alatt dolgozik...a 4 mag szükségessége ellen én is sokáig hadakoztam, pár hónapja adtam be a derekam, nem bántam meg...
szerk: a görbékből meg jól látható a procilimited, és mellette a gpu usage változás teljesen reális. nincs ezzel semmi probléma. pont az lenne a fura, ha nem ezt mutatnák a görbék....

más:
msi afterburner csak ront a teljesítmény helyzeten, 2 magnál én is szenvedtem vele...
javaslom, hogy próbáld meg helyette az evga vga kalibráló progiját. az még futás mellett sem terhel annyira, sőt ki is kapcsolható. azaz, ha futó proginál belősz egy frekit, és egy ventit fixre, ezután kilépsz a progiból, úgy maradnak a beállítások. az msi-ből kilépsz, visszaáll alapra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest