Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killberk
aktív tag
A mintát haverom vágta ki, egy spéci géppel (reklámgrafikus cégnél dolgozik). Én csak odadtam neki a mintát Corel-ba, gép meg megcsinálta. Ha ügyes kezed van, és kevésbé aprólékos minta kell, akkor esetleg megpróbálhatod szikével kivágni.
Valami műhelybe, ahol van fémmegmunkálás biztos kivágják neked, de ha magad csinálod, akkor is megvan kb. 2-3 óra alatt (vagy picit több). Azt hittem, hogy ha a nagyját kivágom koronggal, akkor a szélét hamar lereszelem majd, de alaposan tévedtem. Ez utóbbi jóval tovább tartott.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest