Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Munkas

aktív tag

válasz DM43 #21 üzenetére

Nem én rendeltem. Céges kártya. Vagy visszaadom, vagy használom. Gondoltam jó lesz ebbe, különösen, hogy már elég sok GPS van itthon.
    Eddig 8-as IGo volt. Még azt is céges telefonhoz adták. Nyáron a hajóhoz vettem egy Garmin-t, mert a tengeri térképek csak azon használhatók. Ott simán lehet cserélgetni a térképeket, csak az meg autóba nem annyira jó, mint az Igo-k, ezért vettem még egyet. Azt hittem itt is az lesz, hogy belerakom és kész.
    Azt nem tudom mennyire warez, hogy van már két Igo és egy Garmin szoftver amiből egyszerre úgyis csak egyet tudok használni. Nem nagyon vagyok képben e téren, de ha az Igo készülékhez van kapcsolva, akkor visszavonom a kérdést, mert valóban nem azon akarom használni, amihez rendelték.
    Több szoftvert már nem fogok venni. Valószínűbb, hogy inkább mobil net, és google-s navigáció. Ha jól tudom ezt a készüléket is rá lehet venni ilyesmire. Ott mindig napra készek a térképek, és nem is kerül többe. Talán csak külföldön, de arra jó a telefon is, vagy az egy-két autós út idejére legfeljebb átrakom a telefonból a kártyát, hogy kényelmesebb legyen.

• Munkas

aktív tag

Sziasztok! Kicsit ráfaragtam evvel a GPS-el. Csak ma jött meg a karácsonyra szánt HDnet. Primo kártyám már van, így térkép nélkülit rendeltem. Erre kiderült, hogy nem jó ehhez.
    Azt olvastam, hogy elég a csak a sys.txt-t kicserélni. Honnét lehetne HDNet-hez valót szerezni primo 1.2-höz? Kösz.

Új hozzászólás Aktív témák