- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
Alapvetoen miert ne? Onszantabol fizet az ember, es kap erte valamit. Senkit nem kenyszeritenek arra hogy fizess, ugyanugy hasznalhatod majd ingyen a szoftvert akkor is, ha nem fizettel nekik egy fillert sem. Pusztan csak nem februartol, hanem amikor elkeszul a public release. Cserebe egy nem bugos programot kapsz. En beneveztem meg az elejen az 25 dolcsis early bird csomagra, ami ugy ugyanazokat a perk-eket kapja mint a 75 dollaros sima.
Nekem siman meger annyit, hogy kenyelmesen tudjak rajta tanulni. IOUWebbel is tudtam, de nem annyira szimpatikus mint a gns3.
Ezekkel a tervekkel amiket irtak nagyon varom, az early releaset, kivancsi vagyok mit hoznak ki belole.Na meg az sem utolso szempont, hogy leirjak reszletesen, hogy mire megy el a penz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest