-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
Cyber_Bird #4997 üzenetére
Kerdojel?
So what?
El nem tudod kepzelni mennyit hasznalom (es hasznalja minden (ex)kollegam meg Cisco TAC-en is). Egyszeruen annyi parancs van, hogy nem lehet megjegyezni. Meg igazabol csak a vizsgakon kellenek pontosan, egyebkent meg eleg ha tudod hol van.
Meg egy webex-es screen share kozben sem erdekli az ugyfelet, hogy tudod-e pontosan a parancsot, sokkal fontosabb, hogy erzodjon az egeszen, hogy tudod mit csinalsz.A legjobb pelda erre az a tikettem, ahol kezdo kiskutya koromban fogalmam sem volt mi a francot csinalok eppen es hol (VPN 3000 Concentrator GUI), vegul megoldottam kb. fel oran belul a problemat. Mindezt sikerult olyan onbizalommal eloadni, hogy a vegen az ugyfel azzal bucsuzott, hogy szereti a Cisco TAC-et, mert profik dolgoznak es mindig gyorsan megoldjak a problemait. Pedig ha tudta volna...
-
zsolti.22
senior tag
válasz
Ez könnyű. Én úgy tudtam hamar berögzíteni, hogy a nem szabványos Desirable meg Auto az a cisco-nak a hülyesége, szemben a szabványos Active-val és Passive-val.
Acive, mint aktívan megkérdezi a másik oldalt, hogy akarja-e a channelt és Passive, mint passzívan vár aztán majd válaszol neki.
-
tusi_
addikt
válasz
Jeremy Ciorra mottoja tetszett: If u dont use it, u lose it.
Én GNS3 ban felhuzok minden hónapban egy hálót 25-30 routerrel Dual coreban és azon gyakorlok, hogy ne felejtsem el. Meg kicsit tapasztalatot os szerzek
Az Ether Channel CCNP switch stuff
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged