- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
Cyber_Bird #4997 üzenetére
Kerdojel?
So what?
El nem tudod kepzelni mennyit hasznalom (es hasznalja minden (ex)kollegam meg Cisco TAC-en is). Egyszeruen annyi parancs van, hogy nem lehet megjegyezni. Meg igazabol csak a vizsgakon kellenek pontosan, egyebkent meg eleg ha tudod hol van.
Meg egy webex-es screen share kozben sem erdekli az ugyfelet, hogy tudod-e pontosan a parancsot, sokkal fontosabb, hogy erzodjon az egeszen, hogy tudod mit csinalsz.A legjobb pelda erre az a tikettem, ahol kezdo kiskutya koromban fogalmam sem volt mi a francot csinalok eppen es hol (VPN 3000 Concentrator GUI), vegul megoldottam kb. fel oran belul a problemat. Mindezt sikerult olyan onbizalommal eloadni, hogy a vegen az ugyfel azzal bucsuzott, hogy szereti a Cisco TAC-et, mert profik dolgoznak es mindig gyorsan megoldjak a problemait. Pedig ha tudta volna...
-
zsolti.22
senior tag
válasz
Ez könnyű. Én úgy tudtam hamar berögzíteni, hogy a nem szabványos Desirable meg Auto az a cisco-nak a hülyesége, szemben a szabványos Active-val és Passive-val.
Acive, mint aktívan megkérdezi a másik oldalt, hogy akarja-e a channelt és Passive, mint passzívan vár aztán majd válaszol neki.
-
tusi_
addikt
válasz
Jeremy Ciorra mottoja tetszett: If u dont use it, u lose it.
Én GNS3 ban felhuzok minden hónapban egy hálót 25-30 routerrel Dual coreban és azon gyakorlok, hogy ne felejtsem el. Meg kicsit tapasztalatot os szerzek
Az Ether Channel CCNP switch stuff
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- DELL G2724D / Samsung Odyssey G5 1440p 165hz árak leírásban.
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged