- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
Jól megsz*vatott a comodo.
LAN-ra be volt állítva a DNS szervere (amiről már rég el is feledkeztem), ami megállt, vagy nem tudom mi van vele, de a lényeg, hogy a netem is megállt. -
Pancsermeste
őstag
válasz
blattida #9813 üzenetére
Nos, pedig mégis azt tapasztalom, hogy amíg a Globális szabályban szereplő összes bejövő tiltás szerepel, addig hiába van engedélyezve az alkalmazásnál.
Köszönöm a linket, áttanulmányozom!Szerk:
Óóó, lehet meg is világosodtam!??
A linkeden azt írja, hogy Incoming Traffic esetén a global szabály az első, utána jön az alkalmazás szabály, míg kimenő forgalom esetén az alkalmazás szabályok szűrnek először, utána jönnek a globális szabályok.Viszont továbbra se értem, hogy a globális szabálynál mi szükség van az összes kimenő forgalom engedélyezésére? Az rendben van, hogy az alkalmazás szabálynál úgyis engedélyezem vagy tiltom, de akkor a globálisban már felesleges!??
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Matthewus #9811 üzenetére
Most húztam újra a 4 éves rendszerem, frissen telepítettem a Comodot, ez volt az alap, ami az első linkelt képen látható. (kivéve a magánhálózati zóna, én nyomtam rá, hogy 'itthon vagyok', engedélyezhető)
A globális kimenő engedélyezéseket mondjuk én se értem, hogy minek vannak, ha nincs hozzá globális kimenő tiltás szabály.
Jobban meggondolva, a globális 'Mehet IP Ki bárhonnan - bármeddig nem túl szerencsés, pedig biztosan nem én hoztam létre. Most el is távolítottam szépen.
Vajon az ICMPv4-es szabályokat is törölhetem? - fogalmam sincs, hogy mit jelentenek. -
Pancsermeste
őstag
válasz
Matthewus #9809 üzenetére
Értem, köszi!
Nos, ha a globális 'BE' tiltás szabályt meg akarom hagyni, ám a Remote Desktop bejövő forgalmát szeretném engedélyezni, akkor a bejövő tiltás fölé kell elhelyeznem a bejövő TCP RDP portom engedélyezését? Így csináltam[link]: Mehet, TCP, Be, bárhonnan, bármeddig, forrás port bármi, célport [RDP Portom]
Mert úgy néz ki, ez így működik, csak abban nem vagyok biztos, hogy vajon ez a legjobb, legbiztonságosabb módszer? Esetleg másképp kellene engedélyezni? -
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Egy amatőr kérdés:
A tűzfal globális szabályoknak elsődleges prioritása van?
Tehát, ha pl. itt az összes bejövő IP le van tiltva, akkor az alkalmazás szabályoknál megadottak se nem bírálhatják felül? -
Pancsermeste
őstag
válasz
blattida #5890 üzenetére
"Az av részben add a kivételek közé az usb eszközökhöz kapcsolódó win szolgáltatásokat."
Megtenném... ha tudnám, hogy kell. Nem látok olyat, hogy kivételek hozzáadása, de ha meg is lenne, fogalmam sincs, mely folyamatokat kellene hozzáadni. Nem ismerem még a win7-et, és már nincs is több új pendrive-om, amivel megnézhetném, mit indít el... de igazából éppen ebből adódóan nem is annyira fontos, ha majd ismét új pendrive járna nálam, a telepítés idejére kikapcsolom az AV-t. Bár ez nem túl szép megoldás....
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
A következő a problémám:
Ha pl. pendrive-ot első alkalommal csatlakoztatok, akkor ugye telepíti a driver-ét, de ezt a folyamatot nagyon lelassítja a CIS. Itt írtam róla.
Ekkor a procit is tekeri rendesen a CIS (50%)Több percig eltart, míg végre használható lesz az eszköz.
Ha a CIS antivírust kikapcsolom, egy pillanat alatt végez a telepítéssel.Mit kellene beállítanom, hogy ne fogja a telepítést?
Mindez Win7 64 bit alatt, alap Comodo beállításokkal, még nem piszkáltam benne semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Íme az új Android Auto!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Synology NAS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest