- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
1. nem nehéz minimalból se, ha az alapokkal tisztában vagy. De ha nem 10 éves a laptopod, akkor felesleges vele bajlódni. Felteszed dvd-ről aztán utána ami kell.
2. wifit és gpu-t nézd meg. A többinek mennie kell. usb 3 linux alatt volt először.
3. ökörszabály, hogy először win, utána linux. Annyi a centos-en, hogy az ntfs partíciót nem látja! epel tárolót add hozzá, utána ntfs-3g csomagot. Aztán én grub costumiserrel szoktam csinálni. Elindítod, rákerestetel a rendszerekere, mentés. készvagy.
4. mér ott csinálod? tedd át user mappába, jogot neki és ott akciózz. Arra van. Aztán majd kézzel betöltöd ahová kell.
-
sonar
addikt
Saját véleményem:
1. minimal-t akkor használok ha szervert rakok össze. Ott szeretem nulláról felhúzni a dolgokat és tényleg csak annyi legyen ami kell. Desktop/otthoni használatra GUI-s változat, de CentOS-t nem. Nagyon sok kényelmi dolog hiányzik, nem jó, lassan jönnek rá a releasek... asztalira én jobban szeretem a LinuxMint-et.
2. A 7.x-es verziók is csak vmi 3.x-es kernellel vannak. Meg kell nézni a támogatást. Többek között ezért sem szeretem asztali gépre a CentOS-t
3. ha jól van particionálva a grub tudja (én szeretem a grub-ot külön particióra tenni. particionáláskor kell csiálni egy particiót /boot csatolási ponttal)
4. passz, vmit nem jól csinálsz v a rootnak nincs irási joga oda, arra a file-ra.#782 Egy költői kérdés: És utána hogy szeretnéd elvégezni a munkádat?
BTW: Erre szoktam mondani parasztosan, hogy googli v cash...
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED TV topic
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest