Hirdetés
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
1. nem nehéz minimalból se, ha az alapokkal tisztában vagy. De ha nem 10 éves a laptopod, akkor felesleges vele bajlódni. Felteszed dvd-ről aztán utána ami kell.
2. wifit és gpu-t nézd meg. A többinek mennie kell. usb 3 linux alatt volt először.
3. ökörszabály, hogy először win, utána linux. Annyi a centos-en, hogy az ntfs partíciót nem látja! epel tárolót add hozzá, utána ntfs-3g csomagot. Aztán én grub costumiserrel szoktam csinálni. Elindítod, rákerestetel a rendszerekere, mentés. készvagy.
4. mér ott csinálod? tedd át user mappába, jogot neki és ott akciózz. Arra van. Aztán majd kézzel betöltöd ahová kell.
-
sonar
addikt
Saját véleményem:
1. minimal-t akkor használok ha szervert rakok össze. Ott szeretem nulláról felhúzni a dolgokat és tényleg csak annyi legyen ami kell. Desktop/otthoni használatra GUI-s változat, de CentOS-t nem. Nagyon sok kényelmi dolog hiányzik, nem jó, lassan jönnek rá a releasek... asztalira én jobban szeretem a LinuxMint-et.
2. A 7.x-es verziók is csak vmi 3.x-es kernellel vannak. Meg kell nézni a támogatást. Többek között ezért sem szeretem asztali gépre a CentOS-t
3. ha jól van particionálva a grub tudja (én szeretem a grub-ot külön particióra tenni. particionáláskor kell csiálni egy particiót /boot csatolási ponttal)
4. passz, vmit nem jól csinálsz v a rootnak nincs irási joga oda, arra a file-ra.#782 Egy költői kérdés: És utána hogy szeretnéd elvégezni a munkádat?
BTW: Erre szoktam mondani parasztosan, hogy googli v cash...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest