- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- MIUI / HyperOS topik
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
aqwsderf
tag
Okés veszek ventiket amennyi belefér. Az gép oldalába is kell?:O Mert a hátoljába már csak egy fér. Mert ugye van még egy. Namost mivel nem vagyok ottho hűtőkben, nincs tapasztalatom, ezért rátok kell hagyatkoznom. Ha azt mondod a Zalman a király, akkor azt veszek, de jó lenne, ha 10-esnél nem lenne drágább. Lehet, hogy nem ez lesz, van egy kis számtech cég aki a gépen rakja össze, majd rájuk bízom, de megemlítem nekik ezt a márkát....hűtőnél mit kell figyelni csak az RPM-et? meg hogy ne zúgjon mint egy traktor gondolom.
írtad: Ez annyit tesz, hogy ha érzeed, hogy még azt a kicsit MHz-t kibírja a proci
Itt gondolom azt érted, hogy most még nem fagyott rendben van. Feljebb veszem az FSB-t megint 5-el, most már fagy. akkor ezt még meg lehet oldani feszültséggel?
Amúgy sztem nekem nem engedi átírni a V-ot, de igazából még nem próbáltam.
Kérdés: A vízhűtés sztem babrás.:O A nitrogénes egyszerűbb? erről igazából semmit nem tudok, jó lenne egy kis infót szerezni, de most túl késő van. majd holnap rákeresek a google-ben, de egyéni véleményeket és árakat ha lehet még mindig itt kérnék
Köszönet!!
Aktív témák
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NIOH 3
- ASUS notebook topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs