Hirdetés
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
aqwsderf
tag
Okés veszek ventiket amennyi belefér. Az gép oldalába is kell?:O Mert a hátoljába már csak egy fér. Mert ugye van még egy. Namost mivel nem vagyok ottho hűtőkben, nincs tapasztalatom, ezért rátok kell hagyatkoznom. Ha azt mondod a Zalman a király, akkor azt veszek, de jó lenne, ha 10-esnél nem lenne drágább. Lehet, hogy nem ez lesz, van egy kis számtech cég aki a gépen rakja össze, majd rájuk bízom, de megemlítem nekik ezt a márkát....hűtőnél mit kell figyelni csak az RPM-et? meg hogy ne zúgjon mint egy traktor gondolom.
írtad: Ez annyit tesz, hogy ha érzeed, hogy még azt a kicsit MHz-t kibírja a proci
Itt gondolom azt érted, hogy most még nem fagyott rendben van. Feljebb veszem az FSB-t megint 5-el, most már fagy. akkor ezt még meg lehet oldani feszültséggel?
Amúgy sztem nekem nem engedi átírni a V-ot, de igazából még nem próbáltam.
Kérdés: A vízhűtés sztem babrás.:O A nitrogénes egyszerűbb? erről igazából semmit nem tudok, jó lenne egy kis infót szerezni, de most túl késő van. majd holnap rákeresek a google-ben, de egyéni véleményeket és árakat ha lehet még mindig itt kérnék
Köszönet!!
Aktív témák
- Óra topik
- Magisk
- Parfüm topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Proxmox VE
- One mobilszolgáltatások
- Alamuszi AI: növekszik az utasításoknak ellenszegülő modellek száma
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Intel I5-8500 / Akciós Ár!
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- AMD Ryzen 5 9600x 3,9 GHz
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest