- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KVamikaze
tag
Üdv! IP4300 nyomtató . Bekapcsolásnál 10 sárga felvillanás. Üzenetként vigye szervizbe. Tudnátok segíteni?
-
KVamikaze
tag
Kis segítség kellene, 4200-as nyomtatóm nem akar nyomtatni, hibakódot nem ír. 5 sárga villogás majd szünet. Papírt nem láttam benne elakadva.
-
KVamikaze
tag
Sziasztok, IP4300-as nyomtatómnál az a hibajelenség, hogy CD-Labelprint-el nem nyomtatja rá a képet a cd-re. UndercowerXP-vel meg borítót akarok nyomtatni, de csak a fekete széleket nyomtatja rá. Nyaraltam 1 hetet szét volt szedve a gép, összeraktam és ezt csinálja, nincsenek a fúvókák beszáradva. Ha valaki tudja a megoldást akkor megköszönném.
-
KVamikaze
tag
5100-as hibakódot küld a 4300-as nyomtatóm. Kézikönyvbe nem találtam semmit róla, valaki tudna segíteni mi lehet a probléma. Egyet enged nyomtatni utána ki kell kapcsolni és újra be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- Linux kezdőknek
- Gmail
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest