- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
alapz@j
tag
A NotePad++ és a Cygwin alapján feltételezem, hogy Windows OS alatt programozol - ebben az esetben a legújabb Microsoft Visual C Express-t vagy a PellesC-t ajánlanám, mindkettő ingyenes és nagyon jó fejlesztői közeg, ez utóbbi teljesen C11 konform és a resource editor is teljes benne (pl. van dialog builder, ami az msvce-ből pl. hiányzik).
-
bucsupeti
senior tag
Előszöris az igazzy C programozó, valamiféle Unix féle rendszert használ, természetesen c-shellel

De komolyra fordítva a szót. Szerintem először célszerű átlátni hogy a programozás egyes fázisaiban mi is történik, milyen programokat és miért kell futtatni. (szerkesztés, fordítás, futtatás, hibakeresés) Ezeket a részleteket az integrált fejlesztői környeztek jól eltakarják, ezzel "egyszerűsítve" a programozást.
Szóval az IDE-k használata (pl. Dev-C, Code-Blocks, Visual Studio, Netbeans, Eclipse) szerintem csak akkor jó ötlet ha tudod mi történik és hogyan. Ha ez a lépés kimarad akkor nagyon sok minden bonyolultnak, érthetetlennek tűnhet.Később valamelyik professzionális IDE megismerése mindenképp javasolt. Én az Eclipse mellett döntöttem, de van más lehetőség is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- AMD FX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Marathon - Mostantól végre ingyen kipróbálhatod!
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest