Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajo
senior tag
Sziasztok! Jövő héten zúzok Horvátországba. A problémám hasonló Misu-éhoz. Soha nem csináltam még ilyet, csak tudom hogy ott szép a tenger (még csak az olaszoknál voltam, velence környékén
) és be kellene szereznem pár cuccot. Pénzt nagyon nem szeretnék rá túl sokat költeni.(lehet h mindenből 3 at kell venni
) Láttam a nemrég linkelt 6 ezres maszkot. Ennél ami olcsóbb mondjuk és metroba van vagy mittudomén hol az miben szarabb? Mert évente egy hétr e nem szeretnék túl drága dolgot(*3). Leesik a fejemről? VAgy mi? Pipa mennyire fontos? és végül...mi az az uszony? 
ja és én nem is biztos hogy szeretnék olyan mélyre menni csak az élővilágot nézegetni, pár kagylóért lemenni...szokásos.
előre is kössz
mod.: már tudom mi az az uszony
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Le Mans Ultimate
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 11" M1 iPad Pro 3. Gen 128 GB Silver - 27% ÁFA - Garancia (0434BE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és be kellene szereznem pár cuccot. Pénzt nagyon nem szeretnék rá túl sokat költeni.(lehet h mindenből 3 at kell venni
) Láttam a nemrég linkelt 6 ezres maszkot. Ennél ami olcsóbb mondjuk és metroba van vagy mittudomén hol az miben szarabb? Mert évente egy hétr e nem szeretnék túl drága dolgot(*3). Leesik a fejemről? VAgy mi? Pipa mennyire fontos? és végül...mi az az uszony?