Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Betáblázta magát az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Legyen ennek az eseménynek egy gyüjtőtopikja, amit minden évben aktalizálunk (átnevezünk) majd.
Folytatás: [link].
Köszönöm.
Ezt zártam. -
KERO_SAN
aktív tag
válasz
birka1337
üzenetére

Te a tipikus ''nincs rossz party ... csak keves ... ''
esete vagy. Elarulom szigeten a hang, a feny a zene is mind mind roszabb volt ( meg ha csak statisztikailag nezzuk akkor is...
) , mint most Bonuszon, erdekes modon az megis tetszett ;)
Nem kene lehuzni Bonuszt, mert ahogy tavaly is, iden is nagy party volt, fergeteges zenekkel, es hangulattal.
-
nRu3
addikt
Nézegetem a képeket amik lassan felkerülnek , vannak kösztük érdekes képek.
-
Hörmann
tag
''A nappali felvonulásnál, meg b.nőm felsikít, meg visszafordul, aztán látom, hogy egy nagy lélekszámú hiper-intelligens társaság egyik vaskalapos fasszopója akkorát belemarkolt a b.nőm a popsijába, hogy még 1 óra múlva is érezte.a rohadt életbe, de sztvertem volna a fejét...az ilyenek lejöhetnének hozzánk edzésre, utána tudná hol a keze helye...de én ott inkább kihagytam...meg voltak vagy 10en is''
Na pont ilyenek miatt nem viszem ki a barátnőmet hasonló tömegrendezvényekre. Az emberek teljesen elvesztik a kontrollt, azt hiszik minden lehet, ja kérem a tömegpszichózis. Kinek hiányzik, hogy egy csapat kapatos, késes csöves inzultálja szigorúan a jófejség jegyében?
Na mindegy, én nem adok sanszot a bunkóknak, ennyit egy buli sem ér.
-
heihachi
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
A TV2 kamion nem is volt rossz. LaCora és Hamvai nyomta a tőlük megszokott zenét, akinek bejön, annak nem lehetett rossz. A kamionon meg volt néhány lengén öltözött leányzó top nélkül, és még csinosak is voltak. Ki lehett bírni ;)
-
adalbert1
veterán
Engem is kirángatott egy haverom, hogy menjünk kész arcokat fényképezni, mert szerinte az jó poén. Nagyon másnapos voltam eleve, nem akartam oda menni, de mivel nem messze lakunk, és kellett egy kis friss levegő, elmentem.
Ennyi szétesett embert én még nem láttam!
Pedig két éve voltunk megnézni a Goa kamiont egyik haverommal, de utánna inkább hazamentünk felkészülni a Silicon Sound bulira.
Nagyon sok lökdösődő paraszt volt, sok tizenéves világomat nem tudom arc, és azt sem értem, hogy egy kisbabának jó-e, hogy ekkora tömegben ilyen hangos zene mellett tologatja az anyukája.
A Love Parade kamionról elég jó zenék dübörögtek, a jóban-rosszban kamion elég vicces volt
, a hip-hop kamionról nagyon szar zene szólt, annak ellenére, hogy szeretem a hip-hop-ot (na meg nem is illik ide), a sláger rádió meg tényleg nagyon nem illett ide. A mellesleg.hu kamionján táncolt pár jó kis csajszi, azt érdemes volt megnézni.
A sípos hülyegyerekek nagyon felidegeltek, szerencsére kötekedés nem volt senkivel.
Ha a rendőrség annyira üldözi a kábszer fogyasztókat és terjesztőket, akkor miért nem rángattak be párezer embert vajon?
Álszent banda.
-
birka1337
tag
válasz
Ízirájder
üzenetére
életem egyik legsz*rabb bulija volt a bónusz(bár nem voltam olyan sok igazán nagy partyn) de ez kifejezetten undorító volt.. sok sípolós k*csög, ráadásul még a zene is egy kalap sz*r volt a syma csarnokban, a fénytechnika se volt egy nagy wasistdas... NC.
Budai odaverte az összes csillivilli külföldi ''sztár djt''
-
Integra
titán
egy barátnőmet idézem:
''ami furán fog hangzani, hogy a népességünk legrosszabb génállománya volt jelen a parádén, elborzadtam....'' -
Ízirájder
csendes tag
Szerintem tavaly sokkal gázosabb tömegnyomor volt, bár akkor tovább voltunk kinn/korábban mentünk, egyszer frankón beszorultunk a tömegbe még vagy 10 emberrel mozdulni se bírtunk. Na ez idén nem volt (velünk legalábbis). A lumpenproli+egyéb gázos egyedekkel meg lehetőleg nem kell foglalkozni, ahogyan valaki említette ezek minden ingyenes rendezvényen megtalálhatóak.
Most kb 18:00-tól 21:30-ig voltunk kinnt haverokkal. Nagyrészt az egyetlen trances (TS és Mystery), és a Loveparade kamion környékén tartózkodtunk, majd én az említett időpontban átrándultam a Népstadionkertbe a Bónuszra, ahol egy másik társasággal partiztam tovább (a haverok nagy része a Bankos-műjeges bulit választotta, ami hogyismondjam, nem az én ízlésemnek való, főleg zeneileg).
A tavalyi beszámolók alapján (nem voltam még Bónuszon) tartottam attól, hogy nem éri meg a nem éppen alacsony 4000 Ft-os árat a Bónusz (sorállás órákig, hering-feeling, kevés wc, a parádén tapasztalt ''vegyes'' közönség), de minden szempontból kellemesen csalódam. Bejutás: 10 perc. Zene+fények+hangulat: csillagos 5. A tömeg is teljesen elviselhető volt, kb. 2 perc alatt ki lehetett jutni az első harmadból is, és simán vissza is lehetett érni ugyanoda ugyanennyi idő alatt. A közönség is remek volt annak ellenére, hogy a SYMA csarnokban, ahol nagyrészt tartózkodtam, voltak ''nem túl tiszta tudatú'' egyének bőven, de nem volt velük gond. Mauro Picotto hatalmasat játszott egyébként.
Negatív élményem annyi volt, hogy még a Parádén valami *asz elég szépen megégette a karom a csikkjével.
-
Integra
titán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
nem, jóban rosszban kamionnal, mutatta a híradó....
nálam néksi és bráner is fekete listás -
neduddki
nagyúr
HI!
Az utobbi harom evben mindig volt hozza szerencsetlenseemeloben belehallgatni de iden kimarad:- ))) /na jo tavajji szerencsere trucktrial volt tobbsegeben:- )))/
udv
neduddki -
g4dg3t
senior tag
![[kép] [kép]](http://partyphoto.hu/pic/20/20522/99.jpg)
LOL
Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Telekom mobilszolgáltatások
- Proxmox VE
- Filmgyűjtés
- Eredeti játékok OFF topik
- Projektor topic
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen program, ami...?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 7 256 GB Kék Használt állapot 12 GB RAM 6 hónap garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) , mint most Bonuszon, erdekes modon az megis tetszett ;)

, a hip-hop kamionról nagyon szar zene szólt, annak ellenére, hogy szeretem a hip-hop-ot (na meg nem is illik ide), a sláger rádió meg tényleg nagyon nem illett ide. A mellesleg.hu kamionján táncolt pár jó kis csajszi, azt érdemes volt megnézni.

És mivel nyomultak?Az irigy hónaljmirigy tagjai travikat parodizáltak netán?