- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Telefon javítás, szervíz!
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
-
Petyyyyy
addikt
Igen, tudok róla hogy nem fogadják túl simulékonyan az ilyesmit meg azt is hogy nekik is van.
Chipet meg azért nem akarok, mert már most nyugodt figura vagyok meg jobb szeretem ha nincs kihegyezve a motor, így megmarad az élettartam. Ez az 50LE/liter bizakodásra ad okot az éveket tekintve.
Forgalomban így is tudok jasszoskodni kicsit ha nincs a közelben benzin turbó.Tudom hogy ki fogom nőni, majd akkor meglépek valami normálisabb teljesítményt. Addig meg megy a 17", attól maximum fogyi, gyorsulás változik az x tengelyen balra.
CoolBoy323 - Kigyulladó plüss M3 figurát láttad?
#Picalert!
-
Magnum_
nagyúr
A Gastran meg egesz turhetoen mutat a 16, de 17" szebb. Koltson arra. Ne a csipszre. Kinyirja a motort.
En se csipszre koltok, holott lehetne 140Le. De kell a fasznak Veda orszagba. Inkabb a 17.
Amugy ha engem megallitana a sun, mutatnam a gyari gravirozott matricat a meretekrol, h hopa, van ott 18" is. Tovabbi kellemes napot maganak is.De igen, tartsa a valtomeretet.
-
Petyyyyy
addikt
Nem igazán vagyok képben az árral. Ha tényleg jó a gumi - tehát nem túl hangos, viszont fog rendesen - akkor az sem gond ha ennél drágább. Nyilván a minőségnek ára van, be it so.
tomcsi23 - Eeegen, jól látod. Meg ami beragaszt a kanyarba ahogy kell.
Szerk még: a te szetted pl nem piskóta, csak lehet azzal én el sem tudnék indulni.Saint_ - Bátyámnak 215/40 van, megmondja a százasról fej vagy írás, így annál mindenképp magasabb oldalfal kell.
-
-
DeFranco
nagyúr
alja nem alja, egyrészt nekem ízlik, szeretem, másrészt attól egyáltalán nem vagyok beteg, míg a tájfunban csapolt staro-tól meg igen, mint ahogy szinte az összes hazai sörtől ami nem búza, mert mostanra már minden mainstream sör fel van ütve kukoricagrízzel biztos ami biztos.
kivéve a heineken ami amúgy jellegtelen de épp iható (ha van), a kozel, ami viszont valami enzimmel van felütve, meg szörprájz szörprájz a hb lager. más nem nagyon van már, max. kisujjeltartós 500/üveg kisker árasok, csapolva 900.
így marad a búza.
-
CoolBoy323
nagyúr
Swift: 1.3 GLX (elektromos első ablak, klíma, CD-s rádió, riasztó, elektromos fűthető visszapillantó) jobb hátul meghúzták kissé csúnyán, eleje is volt törve 8-9 éve (semmi nem látszik belőle, meg lett ugye csináltatva), hátsó csomagtartó ajtó volt cserélve... kb ennyi bibi van
de rendszeresen szakszervizelt... 2 éves gumigarnitúra felnivel (téli-nyári)
-
DeFranco
nagyúr
az egy jo hely. teljesen nyugis, van egy szinvonal, jo a konyha, az arak is elviselhetoek, van parkolo. emellett tagas, csendes, van hely elszeparaltan bulit tartani.
kerthelyiseg parades.a sor lehetne jobb, en ott nem tudok ugy inni hogy masnap ne legyek beteg. belistazhatnanak valami buzat ami nem az a limonade lonyal hoegarden. mondjuk hb-t. az nem is draga, jo is.
-
Zsmester89
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mondjuk ahogy látom havi 10k darabot gyártanak csak belőle, szóval nem tudom, hogy jut-e hozzánk valaha is belőle egy-egy példány. ÉN már a Sharp-ot is imádtam, próbáltam is beszerezni belőle, úgy volt hogy ismerős hoz Japánból egyet, aztán megtudtam hogy itthon nem is használható.
(Legalábbis az első Crystal)
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Melack
veterán
Tesztelni bármit lehet. Ha nem tudom, mi a legalja, honnan tudjam, mi a jó? A Vitara baromi jó volt, de a Dacia Duster is birizgálja a fantáziámat. Egy kalkulátorral összerakott Dacia modell pl 1,5 millával olcsóbb, mint a hasonlóan felszerelt Suzuki. Ok, Dacia, tudom, de akkor is.
-
Ace owner
addikt
Megnyugodtam..
-
GabN73
addikt
Áh, hébe hóban reggeli 1, meg néha délben 1, és ennyi.
Kapszulást nem csipázomSpet
Hát, azért az OPEC országok szeretnék limitálni a kitermelést (amit úgy se fognak tudni tartani), Putyin is támogatja őket (bár az orosz olaj vállalatok nagyon nem) + még ott vannak a nem OPEC-es országok, akiknek csak annyi lett mondva, hogy józan ész határain belül termeljenek csak (kb lószart se ér)...
Szóval egész nagy káosz van még mindig ilyen téren. -
GabN73
addikt
Jééé, még egy jelentkező, aki se az Astonjaimba, se a McLareneimbe nem fog ülni
"Bocs de az angol autókat még annyira se tartom mint a Mergákat. " ez egyrészt szomorú
Másrészt azért láttam a szemedben, hogy "de elcserélném ezt a vacak Jag XK-t a Bubarumra".
Pedig Bentleyt akartam küldeni eléd, de akkor inkább bkvzzz
-
-
GabN73
addikt
Szerinted nálam mennyi ideig maradna bármilyen elektronika a pedál körül?
Na jó, ezt nem bántanám, automata, nagy dög, oké hogy van benne lúúú, de nem racingolásra tervezték ezeket
Kompresszor kapna egy kis piszkálást, hogy sikítson, mint a tegnap esti kislány, meg egy kidörrenő rendszert, hogy még jobb hangja legyenMeg amúgy is benzinre menne el a pénzem
JanR
Köszönöm, lepd meg magad 850-el -
GabN73
addikt
Rajta hagytam a világítást, lemerült az akksi banyek
Amúgy ST volt? Nem csak teleaggatott wannabeST?
JanR
föccer kikapcsolta mindenki autocorrectjét...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen autót vegyek?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Foxpost
- Nők, nőügyek (18+)
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest