- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
szerintem adj meg jelszót, jobbleszazúgy mindenképpen.
vedd fel azt a usert az xp-re, akinek a nevében a 2003-on fut ez a szoftver. Nemtom, hogy s miként végzi a backupolást, de gondolom van valami szolgáltatása, s ezzel próbálja elérni a távoli gépet, ha ez localsystem, akkor nem fogja tudni sehogy tartomány nélküli üzemmódban szerintem, ebben az esetben egy felhasználó nevében kell futtatni a szolgáltatást. -
X-COM
nagyúr
nem ismerem a terméket, jóöreg ntbackupot használom, de van valami konkrét hibaüzenet is?
egyébként szerintem működnie kell nem tartományi környezetben, a mappák távoli elérése lehet macerás központi azonosítás hiányában, de szerintem működőképesnek kell lennie
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest