Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
-
Mobilarena
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
H3XHUN
tag
Ez az raid boss dizájn véglegesen bizonyította számomra mekkora ganészar a BL4.
Másfél perc alatt kell kilőni vagy nem kapsz semmit. Elmehetnek a fenébe.
Az összes boss és mob támadás abból áll, hogy lelökdös és kész. -
H3XHUN
tag
Üdv.
Vihető: Csillogó Queen's Rest (Ripper), Bottled Lightening (40 sec, 3 ammo), Plasma Coil (6k dps) -
H3XHUN
tag
válasz
istvansebok
üzenetére
Fél óránként egyszer. Amúgy korlátlan.
-
H3XHUN
tag
Rainbow shotgunban mi a jó? Nekem nem tűnik erősnek. Sav-rad-áram ha kell vkinek viheti. Továbbá teljesen alap Queen's Rest és Seventh Sense, valami 7900 dps-es Order-Ripper pisztoly legendary.
-
H3XHUN
tag
Üdv.
Van valakinek értelmes Torgue - Headringer enchantmentje, amitől megválna?
Van 2 amon class modom, Legendary Blacksmith, 60% action skill damage és 45% forgedrone duration, a másik noname epic, de a 40+20% kinetic és minden damage érdekes lehet. -
H3XHUN
tag
Menjenek a fenébe ezzel a kupac szeméttel a fejlesztők. 10+ óra farmolás különböző bossokon és SEMMIM nincs. Egyetlen használható fegyverem se. 1 vault bossból esik 4 item...
Hogyan gondolták ezek? Az egész játék egy élvezhetetlen szar. Lv50-en játszhatatlan normális cuccok nélkül. Alap szar katonáknak is 10k + hp. Végig se viszem a sztorit, töröltem örökre. -
H3XHUN
tag
Ez a cross-license rendszer valami borzasztó rossz. Kezdem megunni és föladni ezt a játékot. Lv40-en, 10 szinttel kisebb fegyvereket kelljen használni, mert a dropok 99,99%-a használhatatlan??
Csak néhány kedvencem:
Jacobs sniper Torgue Sticky tárral... lol ok. Természetesen nem lehet átváltani impactra, szóval csak az újra töltés robbantja.
Jacobs sniper Ripper tárral.. csak 10 mp mire feltölt és tudsz lőni egyet.
CoV és Tedior kombináció, manuálisan nem lehet tölteni, de cserébe 10x olyan hosszú az újra töltési idő. mert mielőtt eldobja, meg is kell ám javítani.
Összes Torgue gépkarabély félautomata, miért??? Ha szeretsz 500x kattintani mire lelősz egy mobot, hajrá.
Egy elementes Maliwan, mert rohadt muszáj volt rá raknia egy semmire való Atlas Dartot RNGesusnak.Az Order, Daedalos vackokat már meg sem említem.
-
H3XHUN
tag
Megvagytok elégedve a játékkal? Mindenki rtx 5090-el játszik itt? A steames értékelések alapján nem lett valami jó játék. Én egy rx 7800 xt-vel nem merem megvenni. BL3 sztori után azzal kapcsolatban nincs már semmi elvárásom, a játékmenet legyen szórakoztató.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OpenMediaVault
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Temu
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hogyan gondolták ezek? Az egész játék egy élvezhetetlen szar. Lv50-en játszhatatlan normális cuccok nélkül. Alap szar katonáknak is 10k + hp. Végig se viszem a sztorit, töröltem örökre.