- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRM
csendes tag
Ezeken már túl vagyok, látja is a projekt, hogy van GPU.
Társprocesszorok AMD ATI Radeon HD 5400 series (Cedar) (512MB) driver: 1.4.1741 OpenCL: 1.02
Az alkalmazásoknál viszont külön nincs opencl-es, de másnál már láttam, bár ő win7-es volt.
http://paste.ubuntu.com/6539978/Az eseménynaplónál is kiírja, hogy van opencl. Számít az, hogy a tárolóban levő kliens-t telepítettem és nem úgy szedtem le külön a boinc oldaláról, van egyáltalán valami kis különbség köztük, mondjuk hülyén hangzik, de másik progiknál van, hogy nem ugyanaz amit külön felveszek ppa-ba, mint ami az alap tárolóban van.
-
KRM
csendes tag
Én most épp a Milkyway-t próbálgatom. Az miért van, hogy nem ad GPU-s feladatot? Ubuntu-n fut HD5450-es kártyám van, driver fenn van és az opencl is. A weboldalukon a nekem osztott feladatoknál, látom, hogy más kapott ati-ra nvidia-ra opencl-es cuccot, csak ő eldobta és én kaptam meg, viszont, csak CPU-ra.
Lehet nem elég jó a videokarim hozzá, hogy kapjak? De akkor meg lehet, nem írná ki, hogy társprocesszor ez.
Tud valaki valamit mondani?Csak kipróbálás szinten érdekel a dolog, mert a WCG ami szinte mindig megy, de náluk meg nincs GPU-s projekt, pedig lehet ők is jobban járnának.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest