- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple Watch
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
válasz
Audison #2788 üzenetére
Hello! Tudom elvileg nem tőlem kérdezted vagy lehet ,hogy igen de innen vettem ,és minden flottul ment!Tényleg 45 volt ,és ingyenes házhoz szállítás.Vadonatúj ,és tökéletes.Egy kérésem lenne cserébe,hogy tudtad frissíteni mert almával iphone 7 plusszal szeretném,le is töltöttem az alkalmazást de kéri ,hogy kábellel kösssem össze.nem lehet összekötni sajnos nincs olyan kábel,hogy mini usb lighting kabel!!
Plusz 3,5mm jack -jack 1,5m szeretném stabilan összekötni a laptoppal ki mit ajánl,hogy azért a gatyám se menjen rá de szépen szóljon????Jelenleg egy fejhallgatónak a kábelével van összekötve ,de sokkal halkabb mint ha BT szólna.
Ennyiért szobába ekkora teljesítménnyel tényleg nincsen más hangszóró szerintem.
20-sal olcsóbb!!!
https://www.mobildesign.hu/egyeb_tartozekok_1001/bluetooth_hangszoro_1767/harman-kardon_onyx_studio_3_bluetooth_hangszoro_-_fekete_feher_20087
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- iPhone topik
- Honda topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- További aktív témák...
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Logitech Z333 2.1 (980-000953/1202) Aktív hangfal
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Asus BE24A 24" IPS monitor
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest