Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Nem tudták megverni a Huaweit
- Poco F7
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
puhakex
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Főleg JBL hangszórókat néztem, eddig a JBL Clip 2 tűnik a legszimpatikusabbnak.Tudnátok ajánlani olyan bluetooth hangszótór, ami az alábbiaknak megfelel, vagy majdnem megfelel:
- Főleg gyerek altatásához, illetve otthoni halk zenére használnánk, nem kell hangosnak lennie.
- Ha minmumra veszem a hangerőt, akkor nem kapcsol ki magától. (Ezt a jelenséget sok JBL GO véleménynél olvastam.)
- Nem dobálja el néha magától a bluetooth kapcsolatot. (Ezt a jelenséget is sok JBL GO véleménynél olvastam.)
- Ha ki lehet kapcsolni a bluetooth fel/le csatlakozásakor a csipogást az nagy előny lenne.
- Nem bánnám ha szépen szólna, mint általában pl a JBL-ek, de ez nem a fő szempont.Tundátok ajánlani így egy hangszórót, vagy meg tudnátok erősíteni ha a JBL Clip 2 ilyen?
Előre is köszönöm a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- 8db Cougar Minos X2 egér eladó - Bontatlan, gyári csomagolásban!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest