- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsbali
csendes újonc
válasz
Thony.80 #109 üzenetére
Rendben, köszi.
Probáltam a flash-elést, de nem sikerült.
Letöltötem 3 fajta Flashtoolt, meg leszedtem az eredeti Rom-ot, meg 3 frisitésest is. Be is raktam a Flashtollba, de utána mikkor rákattintok a Downloadra, akkor csak elhalványul minden de nem kezd el semmit csinálni.Windows 8 am van, a leírásba 10 el csinálták, de írtak olyat ha nem sikerülne akkor próbáljam meg a "Az illesztőprogram-aláírás megkövetelésének letiltása" azt is megcsináltam, de úgy se lett jó
Ezen a linken van leírva hogy kell:
http://mobilarena.hu/tema/bluboo_xtouch/index.htmlEsetleg megtudod nézni hátha valamit rosszul írnak le? vagy esetleg valamit átkel állítani flashtool-ba?
Meg esetleg linket tudsz honnan lehet letölteni mást? mert én csak ezt találtam ezen az oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest