- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnywalker
őstag
Lehetséges hogy UDF-be jobb videót írni mint adatot.De például BD-t szinte nem is tudnál máshogy, mivel sztem csak ezzel a szabvánnyal tudsz 4 gigánál nagyobb méretű fájt írni.Pl. az ISO9660+UDF 1.2 ver. az mindig dvd formátumot takar, s Ha az ImgBurn Bdmv mappát érzékel, akkor is átvált UDF-re.
Nem próbáltál még Iso fájlt készíteni az írandó fájlokról és abból kiírni, akár Udf-el is? -
jeffo
tag
Közben ránéztem itthon a tegnap esti összeállításra, és rájöttem, hogy a Joliet fájlrendszer 110 karakteres korlátjáról van szó, eddig nem néztem utána ennek, mi okozza, hogy időnként hosszúnak találja az író program a fájl elnevezéseket. ImgBurn-ben a Fájlok/mappák lemezre írása részen belül a Haladó/Korlátozások/Joliet fülön van beállítva X. szint 110 karakterre, az ISO9660 fülön meg X. szint 219 karakterre. Kipróbáltam, ha a Beállítások/Fájlrendszerben nincs Joliet választva, csak ISO9660+UDF, akkor nem szól a 110-nél hosszabb fájlnévre. Ez utóbbit az ImgBurn a videókra szokta alkalmazni, felismeri, ha DVD Videó-nál VIDEO_TS van betallózva, akkor figyelmeztet, felajánlja az átállítását erre. Azért majd jobban utánanézek ezeknek az írási módoknak, meg hogy más programban esetleg másképp vannak-e a beállításokban. Valahol így gyorsan rákeresve azt olvastam, hogy az UDF-es írást adatfájlokra nem ajánlják annyira, hanem jobban videókra.
A pár órája ajánlott Cut Long Names programot is lepróbáltam ezen a mappán, és rájöttem, hogy valamiért nem engedi 150-nél kisebbre állítani, így ez nem lesz jó a Joliet X. szint fájlhossz ellenőrzésre.
A Google csoport üzenetben lévő ötletek alapján végül az alábbi kettőt választottam ki:
1.) DCSoft Long Filename Finder - ezzel átnevezni is lehet egyből, ahogy felül a kékkel kiemelt leírásban olvasható
2.) parancssorból (batch fájlból) vagy Far Manager fájlkezelőben az F2 felhasználói menüből indítva az adott mappában kilistázza a 110 karakternél hosszabb fájlokat:
dir /b | gawk "{if (length($0) > 110) print $0 \" (\" length($0) \" karakter)\" ;}"
(Gawk for Windows letöltése szükséges a gawk futtatásához, helyezd el valamely a path-ban lévő könyvtárba a gawk.exe-t.)Én a Far Manager F2 menüs megoldást fogom használni, betettem egy menüpontba a commands részbe a fenti dir-es sort, és adtam neki hot key-t is.
-
Flashget
félisten
Régen mikor a Pio gyártotta a DVD íróit, kiadott egyet japánban és egyet japán kívűli országokba. A különbség a külsőben és fw-ben volt a belső megegyezett. pl. 215D ez volt kapható európában a japán megfelelője S15J nevet kapta. Létezett egy LabelFlash képes változat is, ami Firmware ügyileg a 215L nevet kapta viszont ilyen néven nem árulták ez volt az S15J. Egy crossflash után 215D-ről 215L lett az író a jobb fw miatt a lemezeket nem pörgette már fel az író így beolvasott ezután mindent nem úgy mint előtte. És mindegyik képes az S15J által kínált lehetőségekre, mint a LabelFlash, DVD-RAM írás. A folyamat vissza csinálható is volt, mert volt hozzá kernel. [link]
Viszont ez garancia vesztéssel járt a 215L-re flashelés. Akkor egy ilyen író (2009) 5-6K volt nem 21K körül.Szóval ne használj csak gyári fw-t az író szépen írja a panasonic lemezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest