- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hiftu
senior tag
Max azt tudnám elhinni, hogy decemberi megjelenéssel kiadnak valami WoP-ot (World of Peasants) amiben átírják a WoW-os szövegeket meg texturákat parasztosra...
Különben elég sok idő kell még, hogy elkészüljön.
Különösen a Blizzard "When its done." filozófiájával. -
potyec
tag
válasz
Sirandrish #2 üzenetére
De Diablo 3 lesz nemsokára szal nemkell aggódni
Az meg sztem tök pozitív ,hogy egy olyan game ami nem wow mégis olyan minőségű mmo lesz nemsokára lesz! remélhetőleg
-
Ebből is jól megszedik magukat, Blizzard valahogy nagyon ért a játékkészítéshez.
-
potyec
tag
Gondoltam írok kicsit mert nagyon ráakadtam ma a témára és a következőkre jutottam .
Utána olvastam mindenhol ahol lehet és erre a honlapra [link]bukkantam ahol egy fanatikus próbálja összerakni a nagy titkolódzás közepette a dolgokat és hozzáteszem kurvára jó úton jár .A jelenlegi állás szerint több olyan 3D karakter készítőt is vettek maguk mellé akik szinte mindannyian scifi témában kreálgattak karaktereket : Vitaly Naymushin ; Renaud Galand vagy éppen Marc Brunet .
Valamint még egy megalapozott találgatásnak adtak hangot BlizzPlanet-es szerkesztők :
Blizzcon 2010 során valószínüleg be fogják jelenteni az új "Next-Generation MMO"-tRöviden : Mivel a blizzard még blizzcon előtt már ellőtte a starcraft2-őt + diablo3 ról is már rég tudjuk hogy jön valamint cataclysmet is kénytelenek kiadni hamarabb és nem várhatnak még 1 évet mert az a sok ember aki már nem tolja wow-ot más mmo-ra vágyik (vagy éppen semmire) elfog menni játszani mást és nem hagyhatják , hogy a volt wow-os arcok elmenjenek Star-Wars:TOR-ozni , vagy Tera-zni mert ezek 2 igen kemény konkurenciák lesznek .
eredeti-(BlizzPlanet that made the prediction of BlizzCon date, says: "What better way to go into the end of your fiscal year knocking the wind out of the sails of Bioware and Star Wars: The Old Republic then to announce the MMO that people are going to more than likely flock to in 2-3 years when it finally gets released?")
EZ MÉG NEM FIX CSAK FELTEVÉS ! Szal senki ne vegye készpénznek de azért izgulhatunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest