- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
korcsi
üzenetére
LoL
Mármint .. magamra, vagy a reakciókra. Nem igazán komolyan gondoltam a pum&dump-ot, inkább csak arra utalva, hogy nem csak egy Musk tud olyat, hogy elinduljon a legnagyobb kripto-val valami, és utána jöjjön a lavina.
Gondolom, ezt megfejelték a török történések is, bár hogy őszinte legyek, engem hogy ott mi megy, hidegen hagy, egy korrupt totálgáz az egész.Amikor legutóbb benéztem "poénból" egy P&D-ra, AWS-ben Tokióban, Binance mellé állt szerverről intéztem, de a kis python script-em nem bírta lekövetni a fellövést, valahol a visszaeső szakasz egyharmada körül csíptem meg, alig hozott valamit
A világ legnagyobb át*ása, legalábbis földi halandónak. Meg ahogy ezeket meghirdetik, hogy készülj, bejelentés, vegyél ... mire megjön a coin jel Telegram-on és kattint a Vérpistike, azalatt a pár milliszekundum alatt már kilőtt a cucc a picsbe (bejelentés előtt ütik ők az entert, értelemszerűen).. és lefele jön, legalább ugyanolyan sebességgel, és csak az alja körül fékez.
Nagyon mocsok cucc, de hát aki meg tudja ülni a "bikát", egészségére a rodeóhoz. Mondjuk ennek ellénre SEM kívánom, hogy regulázzák a kripto piacokat. Technikailag nem tehetik meg ugye, jogilag - sajnos - igen.
No, szóval vagy így, vagy úgy, azért jó az is, amikor van nekünk BTCDOWN-unk.
Azt utálom, mikor oldalaz. Az a "melyik gombot nyomjam" dolog. De hát ezt mindenki szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Sweet.tv - internetes TV
- Linux Mint
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- Synology HAT3300-4T 4TB NAS HDD 2 db, új
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Mármint .. magamra, vagy a reakciókra. Nem igazán komolyan gondoltam a pum&dump-ot, inkább csak arra utalva, hogy nem csak egy Musk tud olyat, hogy elinduljon a legnagyobb kripto-val valami, és utána jöjjön a lavina.
Gondolom, ezt megfejelték a török történések is, bár hogy őszinte legyek, engem hogy ott mi megy, hidegen hagy, egy korrupt totálgáz az egész.
Azt utálom, mikor oldalaz. Az a "melyik gombot nyomjam" dolog. De hát ezt mindenki szerintem.