Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Penge_4

veterán

válasz Chal #3806 üzenetére

"Sajnos főképp magyar vonatkozású cikkeknél és commenteknél látok ilyet, máshol szinte nem, vagy csak kis számban."

Külföldi fizetésből én is sokkal optimistábban tekintenék minden ilyesmire. Itthon nyomorogva viszont akaratlanul is előjön újra és újra a "Faszé' nem kezdtem én el bányászni 2009-ben" érzés.

Az üzleti életben meg senki nem Teréz anya.
    - Akinek van elegendő tőkéje és tudása a projekt elindításához, az egyedül fog nekivágni.
    - Akinek valami hiányzik, az olyan valakit keres, akivel kiegészítik egymást. Erősen filterezni fog, kiválogatja a legjobb ár/érték arányú embereket és a lehető legkevesebbet, mert minél kevesebb felé megy a profit, annál több az egy főre jutó profit. Mivel ez minden beszálló tag közös érdeke, senki nem fog "még egy embert" hozni.
    - Aki csak olyasmit tud hozzátenni, aminek amúgy nincsen értéke (pl. ötletek, amikkel tele a padlás), az közösködne szívesen, csak az érthető okokból senkinek sem kell, mert nem akarják, hogy +1 helyre folyjon el a profit.

Szóval három dologra van szükség a sikerhez. tőke + programozói tudás + kapcsolatok.
    Ezt legrosszabb esetben is 3 emberes társulásból ki lehet hozni, de ha valaki ügyes, akkor még ezt is le tudja csökkenteni 1 vagy 2 főre.

Új hozzászólás Aktív témák