Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
joccadoki #2557 üzenetére
"De egy alavető kérdésre válaszolj: minek reseteled jumperrel ha kiveszed a cr2032 es elemet, ha ugyanazt éred el mind a kettővel?"
Az egyetlen oka, hogy úgy nem kell 1 percet várni."nem én vagyok aki okoskodik, hanem az aki leírásból csinál alapvető beállítási dolgokat"
A műszaki leírások pontosan azért vannak, hogy a felhasználók a bennük leírt módon járjanak el. A régebbi utasszállító repülőgépeken papír alapon ott van a kézikönyv, és a műveleteket abból pontról pontra hajtják végre. Az autószerelők a kocsik futóművét az Autodata alapján, vagy a gyári útmutató szerint állítják be. Minden műszaki ember rendszeresen használja a munkájához a különféle műszaki leírásokat. Egyébként a szakmai tankönyvek is egyfajta általános műszaki leírások.
Csak a Mekk Elek-féle kontárok találják ki újra a már létező dolgokat."tudod einsteinnek érzem magam attól aki az alaplap dobozán lévő leírásból tanulja meg egy cmos resetet"
A CMOS reset nem az alaplap dobozán van leírva, hanem a User Manualban. Eszerint -állításoddal ellentétben- te még sohasem láttál alaplapot, nemhogy javítottál volna.A borotvás téma pedig annyira vág a témába, mint a birkalegeltetés. Amit leírtál, az tisztán kontárkodás egyébként, mert a 240Ah-s akku NiCd típusú, aminek 1,2V a névleges feszültsége, és 1.4V-tal lehet tölteni a túltöltés veszélye nélkül. Ezt egy NiMh akkura cserélted, ami károsodik, ha 0.8V alá van merítve. A gyártó éppen ezért használt NiCd-t, mert az 0V-ig is lemeríthető, amit a borotva motorja meg is tesz. A kapcsoló pedig helyesen működik, hogy üzem közben leválasztja a töltőt, mert az nincs akkora teljesítményre méretezve, hogy egyidőben működtesse a motort, és töltse az akkut.
De ez a téma nem idevág. -
IstvánLászló
őstag
válasz
joccadoki #2557 üzenetére
Az alaplap nemúgy müködik mint a hajvágó,lehet hogy tévedek.
Amikor a leírásban kivett elemhez írják az érintkező összezárást nem véletlenül irják.
Szerintem itt a forúmón mindenki segiteni szeretne a kérdést feltevőjének mint Mr_ricsi és én is teszem.
Ez nem a másik felhasználó lenézése és kiosztása,én is kaptam segitséget útba igazitást mit hogyan csináljak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 3D HD filmek lejátszása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- HP ProBook 430 G7 Pentium Gold 6405U laptop (kijelző hibás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest