Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Aktív témák
-
Kidus
őstag
Én is szoktam játszani, persze elég gyengén, de az nem számít :)
Nem sok alkalom kínálkozik, a rokonoknál van pool asztal, kb. havonta egyszer elmegyünk és játsszunk.
Szüleim ősszel tervezik a pincénkben egy bilcsiterem összehozását, eddig egy dákó már van :)... betonozni kell, meg festeni, csak utána jöhet a felszerelés, mert hát a pince elég gáz állapotban van jelenleg. Már alig várom, hogy kész legyen! Ott leszek folyamatosan, minden hétvégén, mikor meglátogatom őket :)
A VB-ből csak 2-3 adást láttam, pont kifogtam a Mágus vereségét.. tényleg nem semmi, miket löknek. Nézni is élvezet. -
rlazol
veterán
mannyuk hogy öt és fél. Mert én állati lelkes vagyok, de már az is komoly siker, ha két golyót egyás után belökök. Még soha sem vetemedtem odáig, hogy akár csak gondolatban is pozícionálnbi próbáljam a fehéret. Egyébként 8-ast és 9-est szoktunk játszani. Lelkes vagyok, de ritkán és keveset játszom...
Szvsz ezért a közvetítésért kezet csókolhatunk a Sport1-nek! Mindegy, hogy a kommentátorok gyakorlatlanok voltak (SMS-ek, másról pofázás, miegymás), meg a sok reklám (thx, skySport ), de LÁTTUK! Majd belejönnek ők is, és ha lesz közönség (remélem, volt), akkor majd jönnek az összefoglalók is. -
Agyasima
őstag
Síkamatőr vagyok. Csak haverokkal, és csak alkalomszerűen. De a játék szeretete az megvan bennem.
És játszani meg csak erre-arra, ahol épp asztal akad. Régebben eljárkáltunk Vegasba, meg Fren(ki) klubba, de manapság már nem jellemző.
Ja és az Objektumba (!!!) - nem vicc télleg van 1 ilyen hey, ráadásul Sz. S. előtti időkből - is jáccottunk annakidején! -
Som@
őstag
''Yot röhögtem, amikor valamelyik kommentátor azt mondta, hogy fél millából kijön.''
Mondjuk őt nem nagyon kellene kiröhögni. A magyar pool szakág vezetője. Lehet, hogy kicsit jobban tudja a dolgokat. Amúgy ott felújított asztaloktól volt szó. Ő ezt mondta minimum összegnek. De Te is tudod, hogy mondjuk az ámítástechnikában mit jelent a minimum konfig. :DDD -
robekri
addikt
Babica abszolút nem volt döntőesélyes! Láttam már a lengyelországi közvetítéseken is elég meggondolatlan és pontatlan volt!
A magyarokat mondjuk a 16-ban jó lett volna látni!
A német asszonya elég sirály volt nem igen kellett volna innom, hogy megdu...(csúnya nő nincsen csak kevés ital elve) Szerintem a vbajnok elég jól játszott és azért neveket vert ki!
#4 jogos!
Üdv.:Robe
Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Hardverfogócska a kertben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest