Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
krilin
csendes tag
Tippeket szeretnék kérni, hogy hol lehet kapni Belineát, és kb. milyen áron. Ahogy a hozzászólásokból kivettem, fontos lenne a 3 év helyszíni garancia is. Leginkább 19-es flatron érdekelne, csak hogy ne legyek nagyigényű.
-
krilin
csendes tag
Na, a Belinea pártiak begyorsítottak. Tolódik el a balansz. Hogy az ember mire használja? Hát, szerintem nagy monitort az ember otthonra vesz, ez pedig azt jelenti, hogy jó esetben internetezik, szöveget szerkeszt, dolgozik, játszik, filmet néz rajta, vagyis minden félét. Speciális igényei a komoly grafikus vagy mérnöki munkát végzőknek lehet. A játékhoz egyébként szerintem tök mindegy, hogy 1600*1200-at, vagy 1900*akármennyit bír a monitor, a mai videókártyák úgyis maximum az 1024*768-at kezelik folyamatosan.
-
krilin
csendes tag
Köszönöm a hozzászólásokat, de amint láthatjátok, meglehetősen szélsőséges vélemények fogalmazódtak meg! Ezért is indítottam ezt a topicot, egy kicsit össze vagyok zavarodva (amin ez a diszkurzus sem változtatott). Bennem még az a régi benyomás él, ami a 19-es monitorok elérhetetlenségének korában született: hogy a nagy monitor mégiscsak király...
-
krilin
csendes tag
Sziasztok
Több árlistán is láttam nagyon olcsó Belinea monitorokat, 19 '-os kb. 41.000-ért. Eddig jókat hallottam erről a márkáról, de mi a tényleges helyzet? Hogy lehet, hogy kb. 10 ezerrel olcsóbb a közfelkiáltással csak ''szar''-nak tituált Daewoo monitoroknál? Egyáltalán, miért kerülnek egyes márkák dupla ennyibe, más hardvernél azért nincs ekkora különbség a márkás/márkátlan között. Annyira nagy a minőségi/megbízhatósági különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Villanyszerelés
- Bestbuy játékok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Energiaital topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest