Új hozzászólás Aktív témák

• Replayt ugyan nem tudok mutatni, de a mai lost soul ellen játszott meccs azért rádöbbentett, hogy mennyire erős is t3-n tényleg. 3 well előnnyel úgy, hogy használtam még a shrine of greedet is, nem lehetett leverni. Már beírta, hogy gg, aztán egyszer csak valahogy felment t3-ra. itt hibáztam el, mert engedtem, hogy felépüljön neki. na innentől mintha nem is ugyan azt a meccset játszottuk volna, jött egy voidstorm, majd elkezdte hozni a jól megszokott lost t3 egységeket. Igaz, t3-ra csak ashbone-om volt meg church, de támadni egyszerűen esélyem nem volt, és mivel nem tudtam mindenhova felhúzni a church-öt így vissza is vert t2-re. Na itt meg nálam ment a gg, azzal külömbséggel hogy én már tényleg buktam.
    Az az igazság, hogy lehetett volna bent nálam mondjuk sun reaver, vagy cultist, vagy satanael, de betámadom kétfelől, ő nyomja is a voidot. Hozok sun reavert evocaror's-al, void és volt támadás nincs támadás. Satanaelet ki is dobhatom a kukába grirori képessége ellen úgy ahogy van. Vigilt még nem is hozott, de az lett volna a csúcs. összefoglalva meg is kaptam az igazolást, hogy miért is op a lost t3-n.

Új hozzászólás Aktív témák