Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CptAdamica

nagyúr

válasz omfgk #11708 üzenetére

Nekem is van sok problémám vele, a legfőbb a hitreg miatti igazságtalanságok sokszor, talán ez frusztrál a legjobban. De amúgy nekem azóta is azt az élményt adja, mint amit a bétától kaptam, csak viccesnek tartom ezt a felduzzadó nosztalgia faktort ilyenkor, hogy még a 2042-ben is mekkora volt a skillgap, amikor mindenki porig fikázta akkor a játékot, amiért például a helik/repülőket is sokkal könnyebb volt irányítani a jelenlegi részhez képest.

Például ne felejtsük el, hogy a kezdetekben a repülők még a házakról is lepattantak, ekkora nagy skill kellett hozzájuk, vagy például egy tankot felrobbantani C4-el annyi volt, hogy sundance-el kiugrottál a szállító heliből, mögé csapódtál, aztán dobáltad rá a C4-et, mire kapcsolt volna a sofőr, már nyomtad is a detonátort.

Úgy láttam éledezik a Battlebit is több, mint 2 év csipkerózsika álomból, gondolom a készítők észlelték, hogy majd megint letudnak húzni némi pénzt a játékosokról a sok fikázás közepette. Majd figyeljétek meg, hogy a streamerek mennyire odáig lesznek érte, amikor újra elstartol. :))

Új hozzászólás Aktív témák