-
Mobilarena
Azt hiszem a harangszo mar mindent elöntött eme jatekról,amugy eleg jo akciojateknak tunik, amelyben batmankent kell majd rendet tennünk a varosban.Kisse nagy reklamja volt,az Nvidianak koszonhetoen...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
Sikerült megcsinálnom azt a részt.
, Most éppen Ivy-t kell megölnöm, de ez már normalon se volt egyszerű, így itt mégnehezebb. már a játék állás szerint 50% felett vagyok, de lassan itt a vége.
Amúgy a 3 FPS-re való visszaess valami oknál fogva most megszűnt, nem tudom mitől, de mióta beírtam azóta nem fordult elő és tökéletesen megy, igaz visszaállítottam defaultra a grafikai beállításokat, ami annyit tesz, hoyg levette az antialiasinget, meg a physx-et visszarakta.
-
Kommy
veterán
Eléggé kihalt a topik.
Másodszor hittem azt , hogy tönkrement a videokártyám. Nem értem ezt a részt miért így kellett megcsinálni. Hardon elég nehéz a játék szerintem, most ott tartok amikor a 3 helyre kell menni (ezt jól megfogalmaztam , majd amikor jövök vissza 3. helyről akkor bezáródnak az ajtók és elég sokan jönnek lépésenként a liftből, meg van egy nagydarab is, na ez az a pont ahol nem bírok el a sok ellenséggel. -
Kommy
veterán
válasz
Black Dragon #514 üzenetére
De azóta csinálja és csak ez a játék semelyik másik. Mondjuk lehet egy kicsit eltúloztam a beállításokat , mert minden maximumon van, de amúgy meg "rendesen" átlag olyan 30 fps lehet vagy egy kicsit alatta.
-
Kommy
veterán
Valaki találkozott olyannal, hogy automatikus mentés után a játék leesik 3 fps-re és elég nehéz úgy játszani, majd egy következő mentési pontnál helyrejön. Nálam ezt csinálj az elején amikor elöször van foggvatartva egy őr, az álmos résznél, meg az első nagyobb ellenfélnél. valamikor megoldja az is ha ki alt+tab-ot nyomok majd vissza a játékba de van hogy csak a következő mentés.
-
Kommy
veterán
válasz
Black Dragon #507 üzenetére
Hát alapból erősebbek, sokkal jobban kell figyelni rájuk.
Attól félek, ha beírom a kódot akkor meg a GTA nem fog menni, de mivel így is lehet menteni annyira nem is fontos talán csak egy kicsit furcsa. -
Kommy
veterán
Sikerült végigjátszanom normál fokozaton, gondoltam megpróbálom hard-on erre már az első ellenfeleken nem tudok túljutni túl erősek
. Lehet én vagyok ilyen béna , de nem gondoltam, hogy ekkora különbség van a két fokozat között. Nem is merek belegondolni, hogy a végét hogy lehet megcsinálni hard-on. De amúgy nagyon tetszik a játék.
Miért lehet az hogy nem tudok bejelentkezni LIVE-ba?
Ezt írja: can't sign is because your product key is not valid. Please enter a valid key.
Csak azt nem értem, hogy ugyan ezzel a LIVE accountel a GTA IV-be és a Dirt 2-be belép, de a FUEL-be se lép be. Mindegyik játék eredeti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest