Hirdetés
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
dkekesi
tag
Sziasztok!
Elkövettem azt a hibát, hogy nem néztem körül eléggé mielőtt barebone PC-t építek az irodába és egy Shuttle XH61-es gépbe sikerült vennem egy Core i5-2300 CPU-t. Mondani sem kell, hogy 1 óra működés után ha a CPU load valamiért akár 5 másodpercre 100%-ra ugrik, akkor a gép lekapcsol túlmelegedés miatt (95W-os TDP-t nem ilyen házba találták ki, de erre csak utólag jöttem rá).
Irodai használatra milyen 1155-ös foglalatos CPU-t javasoltok, ami tutira nem fagy le 100%-os terhelés mellett sem (nem kell atomerőmű, de megbízható működés igen)? Core i5-2390T-t néztem ki, de az mintha sehol nem lenne kapható. Azért esett rá a választás mert csak 35W a TDP, amivel remélhetőleg a barebone ventilátora elboldogul.
Másik opció az i5-2400S a maga 65W-os TDP-jével már nem biztos, hogy kibír egy HyperPI izzasztást.Melyiket cpu-t javasoljátok? Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- HPE UPS Extended Runtime Module R8000/3, R12000/3 compatible - kiegészitő modul -rackbe szerelhető
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs