Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MasterDeeJay

veterán

LOGOUT blog (1)

válasz creedszl #11 üzenetére

Hát akkor én vagyok nagyon lassú mert 10x sebességen ha nem figyelek elég hamar beüt a katasztrófa.
    Az elején legalábbis amikor sokat kell mikrózni. De a játék "közepénél" is, például mivel az évszakok elég gyorsan változnak és egyik bevált taktikám hogy tavasztól ősz elejéig kaját termelek farmokon, télen pihenésképpen a banda egyik fele megy bányákba dolgozni a másik meg leírtja csupaszra a szomszédos erdőt. Nincs lazsálás, igaz mindenki depressziós és nincs idejük ba***ni sem. Tökéletes diktatúra, vagy lehet sokat tropico-ztam. :DDD
    Volt hogy emiatt a boldogságuk az egy csillagot érte csak el. Szegényeknek csak kukorica volt a kajájuk a többiféle kaját vittem eladni. Most is úgy állok egyik mentésemnél hogy van 20e kukorica és semmi más, a többit leadózzák a kereskedős raktárba és megy hajón exportra. :DDD
    Ez ilyen Banished North Korea edition.
    Hiányolom a részletes beállításokat mint amilyen a settlersbe, masters of the world, tropicoba volt, kellene valami olyan hogy hány évesen dolgozhat vagy milyen és mennyi kaját ehet....mennyi tűzifát használhat fel, minimum munkaórák száma...rengeteg ötletem van.

• MasterDeeJay

veterán

LOGOUT blog (1)

válasz creedszl #3 üzenetére

Volt nekem is hogy raktárban 15000 kaja, 900 tűzifa, elegendő szerszám és ruha és a népesség csökkent. A házak nagy része üres volt.
    Megoldás az lett hogy növelni kellett a boldogságukat, templom, 2 kocsma, többféle kaja. Ha ez megvan akkor nagyon lassan nő a népesség, nekem elkerülhetetlen volt hogy nomádokat fogadjak be. Most a népesség 100 felett van, kaja 35e, mindenből van bőséggel, gyakorlatilag elértem nagy nehezen hogy minden rendben legyen.

BZoli87
    Igencsak nehéz, és pont ez benne a jó. Sokadjára kezdem újra és egyre jobban megy.

Multiplayer lehetne benne, coop megoldással kereskedni egymás között.

Új hozzászólás Aktív témák