- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
Szia, nem akartam privátot írni hátha másnak is hasznára lesz.
Megjött az Atomstack gép viszont win 7 alatt sajnos felkiáltójeles marad eszközkezelőben.
Ez van a honlapon de ott meg rögtön a lasergbl honlapra ugrik.
Tudsz segíteni esetleg, hogy a neje gépekhez kell külön drivert telepíteni vagy mi volt az eljárás?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #18953 üzenetére
Hát nekem Windows 10 van annál nincs gond, de Windows 7-en is jó a szoftver. Ha USB-vel csatlakozol, ott a használt COM port sebességének 115200 kell lenni és ne legyen energiatakarékosság megengedve erre a portra.
-
anonymus89
addikt
Sajnos első alkalommal bekapcsolt windows update mellett nem talált drivert hozzá.
elindítottam a programot majd ott az eszközök alatt lehet telepíteni egy ch340-es drivert ez benne is van az általam linkelt kézikönyvben.
Sajnos gépújraindítás után is ugyanúgy nem látja gondolom azért mert valami nem jó a driverben.[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #18955 üzenetére
Mi a COM3 beállítása és más dolognak nincs ugyanez a port megadva?.
A net framework-nek is telepítve kell lenni és itt lehet hogy a win 7 már nincs támogatva.
A Windows 7 a probléma nem a driver. -
Topikgazda
válasz anonymus89 #18957 üzenetére
Megnézted port beállításokat? A sebesség az alapértelmezetten 9600 ami kevés. Lehet cserélni is a port számot. A sárga jelzéshez szokott segítséget adni és nem Windows 7-el nem tudnád kipróbálni? Amikor még Win 7 volt csinált olyan trükköt hogy másik USB aljzatba dugva ismerte csak fel az adott eszközt.
-
törölt tag
Sziasztok!
Szerintetek ebből lesz még valami? EU prio.line 5-7 munkanappal ígérték, cz raktárból, volt készleten elviekben, most telik le a hónap, paypallal...
https://parcelsapp.com/en/tracking/01015048364144 -
Topikgazda
válasz #27216896 #18959 üzenetére
Ha letelt a várható kézbesítési idő amit kiírt dátumilag a vásárlásnál (expected date) akkor reklamálj. Én emlegettem másoknak is hogy ez a 5-7 munkanap a CZ-ből nem lesz valós, az időtájt amikor kifizetted ott azon a részen ahol ez cseh raktár is van némi karanténos témára futottak, ugyanúgy mint tavasszal. Emiatt is lehet késés, az is lehet még hogy esetleg kifogytak belőle és még nem ért hozzájuk az új szállítmány.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
run4fun
tag
Sziasztok!
Bújom a netet, de nem találok választ a kérdésemre.
Banggood CZ raktárból rendelnék, két szállítási opció van:
EU Priority Mail és EU Priority Line.
Úgy tudom a Priority Line-t futár hozza. Mi a helyzet a Priority Maillel? Futár hozza (akár MPL) vagy a postás bicóval?
Köszi előre is! -
Topikgazda
válasz run4fun #18965 üzenetére
Na szóval ilyet már kézbesített a Magyar Posta, a DPD futár és a DHL futár. A Priority line-t meg a Magyar Posta és DHL.
A DHL postai szállítás a problémás és a Banggood cseh raktár, az utóbbi időben késedelmes szállítás vagy elvesztést olvasunk itt többet.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz run4fun #18967 üzenetére
Akinek odaadják az Európa+ csomagot, nem levélküldemény kategória szerintem amit vásárolsz. Van amikor reggel az MPL feliratos jármú az futár, délután meg csomagos járat, én nem tudom eldönteni. Most speciális helyzet van náluk is.
Nem kapsz már ládádba értesítőt, mostanában sms értesítő megy, persze ha nincs telefonszám rajta akkor nem, de a BG-s küldeményeken rajta van. -
dan1
tag
Banggood express szállításról mi a véleményetek?
Hasonló a standardhoz ? Vàmolnak?
Mitől 10-15 nap? -
Vertigo18
addikt
Valaki vásárolt már ilyen Banggoodos Blitzwolf székeket? Saját tapasztalatok érdekelnének, nagyon szemezgetek velük egy ideje, csak annyiféle van, meg arról sem tudok semmit sem...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
HELLAFLUSH
őstag
Úgy néz ki, hogy érkezőben a Blitzwolf BW-KB1 billentyűzet amit CN raktárból rendeltem EU Priority Line-al 2020-10-30-án.
a Posta fogja hozni.
Felvétel a feladótól:
2020.11.18. | 11:24 Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra
2020.11.19. | 12:37 Küldemény előkészítése szállításhoz
2020.11.19. | 22:00 Küldemény átadása nemzetközi szállításra
2020.11.20. | 17:21 Egységképző érkeztetése
remélem jövőhéten már megjön. -
anonymus89
addikt
Sikerült nem tudom, hogy a net framewokr upgrade 4.5-->4.8-ra oldotta-e meg vagy a ch364 driver letöltése máshonnan de működik.
más jellegű kérdésem lenne: ismerősöm szeretne rendelni egy Doogge S40-et mert most akcióban van viszont úgy látom csak HK-ból jön. Az lenne a kérdésem, hogy a priority line szállítás még mindig él és működik?
Vagy inkább jobban járok ha megrendelem aliról és rászűrve a rakátrakra Franciában találtam egyet és az értékelésekben úgy látom valóban onnan küldik.
Melyik mellett döntsek tudnál tanácsot adni?[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz anonymus89 #18974 üzenetére
Én épp az előbb rendeltem telefont ali-ról, spanyol raktárból. Valóban 1-7 nap a posta, viszont 41 napot (!) adtak maguknak a feladásra. Most ez az új játék. Aztán remélem feladják 1-2 héten belül.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #18974 üzenetére
A priority line szállítás az úgy van ahogy eddig.
Kérdezz rá az eladóra mindenképp és ha megerősíti hogy van ott és tényleg onnan küldi. -
mokus1
addikt
Itt szokott lenni Black Friday? VAgyis lesZ?
-
ace22
tag
A BG-tól November 10.-án rendelt Wuben H1 fejlámpát most hozta ki a postás.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azt írták, hogy sajnálják, de fussak még egy kört. Írtam a DPD-nek és kiderült valóban DPD lett volna, meg is rendelték a csomagküldést a CZ raktárból, de viszont a csomagot soha nem adták át...azt írta, hogy refundot kérhetek, paypallal fizettem. Azt hogy szoktátok csinálni? Belépek a paypal oldalára és onnan?
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz #27216896 #18980 üzenetére
Kiírta a refundot? A Banggoodnál nincs a vásárlásnál az a lehetőség amit írtam az Összefoglalóban az 5. pontnál?
BNáluk kellene kezdeni, aztán ha nem megy a dolog csak akkor a PayPal. Ott a vásárlásnál látod ezt (persze más dátum) és arra a szövegre kattintva hogy jogosult a vásárlási védelemre:[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jaj bocsánat, van igen!
Segíthetünk?Probléma esetén az alábbi időpontig vegye fel a kapcsolatot az eladóval a PayPal rendszerén keresztül: 2021. április 19.. Előfordulhat, hogy jogosult a vásárlási védelemre. -
ecaddsell
aktív tag
A postázós topikban már megírtam a történetet, de hátha tud valaki segíteni aki nem olvassa azt, szóval a probléma:
Valamilyen okból kifolyólag a Banggood idén már többször elkövette azt a hibát, hogy nincs rajta a nyomtatott címen az utca és a házszám.
A címem évek óta nem változott és a legtöbb csomagon jó a címzés.
A hibás cím úgy néz ki, hogy kétszer rajta van a nevem fordított (angol) sorrendben majd a következő sorban a normál (magyar sorrendben), következő sor irányítószám és város majd utolsó sor Hungary.
A Paypalben tuti jó a címem (billing and primary address).
A Banggood "Thank you for your order", "Shipped Out Successfully" üzenetben a shipping address szintén hibátlan. A Paypal "Receipt for Your Payment"-ben már kétszer van a nevem, első sor megint angol sorrend, de onnantól ott is jó és ott van az utca házszám is.
Mit kell változtassak a címzésen, hogy ne tudják elkövetni ezt a hiányos címzés hibát, azaz ne hagyják le az utca házszámot? -
Topikgazda
válasz ecaddsell #18985 üzenetére
My orders. Address book. A cím szerkesztése.
az Address Line 2: semmi ne legyen írva és sehol ne használj ékezetes karaktert és rövidítsd akár szóköz kihagyással.
Pl:
Kossuth Lajos sgt.207.sz.1/1.
Kossuth Lajos súgárút 207. szám 1. emelet 1. ajtó
Nem a PayPal-ról szedi a címet. -
ecaddsell
aktív tag
válasz kmarci25 #18988 üzenetére
Én is ebben reménykedem mostmár, bár vannak címek/nevek amik ékezetek nélkül is jól kitalálhatók és vannak amik kevésbé.
Az igazi az lenne, ha így a 21. században nem fogna ki a nyomtatáson a dolog és pont ugyanazt lehetne látni a címkén mint amit az e-mailekben küldenek mint shipping address.
Nemcsak a magyarban vannak ékezetes nevek, sőt talán a legtöbb európában előforduló nyelvben vannak.... -
Topikgazda
válasz ecaddsell #18990 üzenetére
A nevedet és a címedet a magyar postás olvassa, a külföldieknek csak ennyi kell Hungary.
Ha szerinted a magyar postás nem tudja ékezet nélkül megfejteni a nevet és címet, azzal egy kicsit butának nézed őket.
Nem nyomtatás hanem az adott címke készítő program adat mező feldolgozását zavarja meg.
Küldtél már ékezetes szövegű sms-t és ugyanazt ékezet nélkül? Kiírja hogy hány karakter küld és bizony akár kettő-három sms-ben menne el amiben ékezetet használsz. -
ecaddsell
aktív tag
Ezzel kár volt előhozakodnod, igenis lehet olyan elvárása a postásnak vagy bárkinek, hogy ne tippelgetni kelljen az utca nevét (házszám alapján a név már nem annyira izgalmas), pláne karácsony közeledtével amikor több a csomag.
Most az a helyzet, hogy vagy én rontok az olvashatóságon vagy a Banggood hibázik.
Ezen lehetne mit fejleszteni és a Banggood a sáros benne (és hadd ne én fejtsem meg hol rontják el).Az SMS meg totál rossz példa (nem tudom ott mit barmoltak el), ha UTF-8 encoding van (márpedig a neten mindenütt az van) akkor csak a magyar ékezetes karakterek lesznek 2 bytosak ami nagyságrendileg kb. 20% növekedés lehet (nem néztem meg pontosan).
Valamiért ugye te is használod az ékezeteket amikor ide írsz...
-
kmarci25
veterán
válasz ecaddsell #18993 üzenetére
Azért ezt én nem így látom. Azt tudja a postás, hogy a körzetében nincs Nyarfas utca, de van Nyárfás utca, ezt megtalálja. Ha ott van a házszám (emelet, ajtó), akkor csak megtalálja Szovo Sandort, ha van egy olyan névtábla, hogy Szövő Sándor. Ez szerintem nem rakétatudomány. Másrészt Banggood ide vagy oda, de rnadom angol webshop sem használ ékezetet, sőt az amazon sem. Ettől még persze abban igazad van, hogy az lenne a legjobb, ha működne az ékezet, de anélkül sem történik semmi baj.
V/: így már világos.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
ecaddsell
aktív tag
válasz kmarci25 #18995 üzenetére
Eddig ment nekik, idén sikerült "fejleszteni" valamit, mert évekig nem volt gond ezzel (máshol is vásárolok külföldről, ott sem volt gond).
Nyilván meg tudja oldani a postás, sőt amikor felhívtam a postahivatalt a tracking szám alapján ki tudták olvasni azt a címet is ami nem volt ott a csomagon. De ez plusz idő, energia.De nem ragoznám tovább, hála a topikgazdának lesz működő megoldás, de ennél többet várok egy webshoptól ami a világ minden részére szállít.
-
gahor72
aktív tag
Sziasztok!
Megejtettem életem első vásárlását kínából, a banggood-tól.
Ez nov 15-én történt.
Volt egy ilyen info:estimated to ship before nov 24.
Az accountom alatt csak annyi látható, hogy processing 1.
A rendeléssel kapcsolatban semmi email nem jött még. Csak junk mailek jönnek de azok minden nap.
Ez így normális, átlagos ügymenet?
Köszönöm a segítséget. -
ecaddsell
aktív tag
válasz gahor72 #18997 üzenetére
Én egy webkamerát vettem okt 29.-én, most éppen azt írják, hogy "Estimated to ship before November 30" (azt hiszem októberben kb. 1 hetet írtak).
Gondolom megnövekedett az igény...
Egyébként ha rajtuk múlik akkor olyan sokkal nem csúsznak meg.
Szeptemberben is volt 1 ilyen cuccom, akkor 1 hónap után felajánlotta, a cancelt és refund lett belőle azonnal.
Most nem minden úgy megy mint régen, van ami akadozik.
Nagyon nem kell izgulni, egy idő után visszakapod a pénzed. Ha sürgős vagy fontos, hogy biztosan megkapd adott időre akkor érdemes helyben raktárról vásárolni. A külföldről való vásárlásnál mindig van valamennyi bizonytalanság. -
Topikgazda
válasz gahor72 #18997 üzenetére
Az amit látsz az lenne a hogy várhatólag a mai napig postázzák. A vásárlás ott van a vásárlási listában, amikor fizetsz akkor kapsz egy igazoló e-mailt, még a szállítás megkezdéséről kapsz, de több nem igazán kell hogy jöjjön. Mégis mit írtak volna 24-e előtt?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest