Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
horatio
tag
Három dolgot tudok tanácsolni Neked:
1) hirdesd meg az apronet-en a prést. Talán az ottani neppereknek felkelti az érdeklődését. (100-300e, mivel ők ezzel foglalkoznak :) )
2) vagy lehet próbálkozni borászatoknál, hátha megvennék dísztárgynak. (Ez a nehezebb út de talán jobb ár is elérhető, de ez idő)
3) A harmadik lehetőség: legyél nagyvonalú és ajánld fel mondjuk a Budafoki Borászati Technikumnak. Ott jó helyen lesz. Ők a magyarországi borászati oktatás lelkei, biztos örülnének neki. -
_Volkovy_
nagyúr
Ezzel lehet bálványt préselni?
-
elttiL
senior tag
Na ha jól tévedek ez egy szőlőprés, ami full fábol van. (még a csiga is, amivel gyakorlatilag süllyed a prés mozgó fele. A pincénkben is van egy ilyen, annyi faragás van rajta, hogy ihaj ( látszik, hogy ráértek régen)
- ha mégsem ez, akkor bocsz
(bezzeg a hítpájpot mindenki tudja, hogy mi) :DD -
westlake
félisten
válasz
duracell89
üzenetére
a gugli negy talalatot ir...
tenyleg sokat erhet.. -
duracell89
senior tag
Heüréka, megtaláltam!!
http://probalvany.hu !!!! -
duracell89
senior tag
amúgy komolyan szntem ha télleg 130 (!) éves, akkor kurvanagy ritkaság, és azok sokat érnek
próbállkoz egy antikvitáskereskedőnél kérdezősködni -
westlake
félisten
válasz
duracell89
üzenetére
hulye... ezek a cimek nem is mukodnek:DD
-
duracell89
senior tag
jó totyik :D :D :DDD
bocs öreg, de szntem itt ezzel semmi esélyed, mert mi ehhez hülyék vagyunk próbálkozz pl.: www.balvanypresershell.com www.balvanyoc.hu www.balvanysw.hu www.hwbalvany.hu stb. :DDD :DDD
bocsi ha belegázoltam a lelki világodba
[Szerkesztve] -
Antonio
senior tag
üdv.
egy kicsit nem pc-s környezetbe vágó kérdés, dehát remélem azért belefér a fáradtgőzbe :P ...
Szóval holnap este jönnek öreganyámékhoz megnézni egy kb 130 éves még működőképes bálványprést kb 6 m hosszú a legmagasabb pontja a facsigánál kb 2,5-3 m köröl. Ilyet ma már nem nagyon lehet látni (bár sztem it a PH-en a tagok 95 % azt se tudja mi az :) ), csinálni meg már nem ''tudnak'' mivel már nincs is akkora fa amiból ekkorát lehetne csinálni :) . Mi se tudnánk hova rakni mert ehhez nagy udvar kell meg egy hozzáilő ház stb (+ eleve a költöztetése is külön ''mesterség'' sztem) ...de elkótyavetyélni sem akarjuk,
szóval ha valaki tudna segíteni (van ismerőse aki jártas ilyen témában) holnap estig valamilyen tól -ig árat tudna prezentálni örülnék neki ...
thx
Aktív témák
Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Crimson Desert
- MIUI / HyperOS topik
- PLC programozás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest