- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Pajtás! Hol írtam, hogy a BSA kis cég? Hatalmas, nagyon sok és erős kapcsolata van, igazán befolyásos. Én ezt nem vitattam.
Azt mondtam csak, hogy a BSA nem megy ki minden porbafingóhoz, mert nem éri meg, és túl sok eredményre nem is számítanak, mikor a 14 éves kamaszt elkapják Windows másolás közben.
Nem vagyok képben? Nos, erről talán vitatkozhatnánk. A Microsoft peranyagot is olvasgattam már, érdekel az informatikai biztonságtechnika, az összes ilyen hírt végignézem. És azért merek belepofázni a témába, mert van rendőrségi ismerős, aki mindenről felvilágosított. Ha nem hiszed, akkor gyere le Pécsre, és bemutatok neked pár arcot.
És ha annyira szakértő vagy, meséld el nekem, hogy milyen lebukások voltak mostanában, melyik hivatalos szerv járt el az ügyben, milyen feljelentés után, és pontosan mi volt a vád. Ha rendesen beleolvasol az esetek dokumentációjába, akkor meglátod, hogy a BSA nem ezen a területen működik.
Aktív témák
- HP Elitebook 850 G7 - i7-10610U 16/512GB + Notebook táska
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 225 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs