- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigris011
tag
God Of War-l próbáltam Kb 95%-n ment a kártya. Mi lehet a gond, rossz a ház hűtés?
-
Tigris011
tag
Kipróbáltam a TV- n amit monitornak használok (82 samu) kb 77 fok a hotspot viszont nagy TV-n szeretnék játszani (65 samu) ott már 95-98 ig felmagy a hotspot
-
Tigris011
tag
Sziasztok! Pár napja cseréltem a kártyátámat egy sapphire 6700 xt-re kérdésem hogy menyire melegszik a kártya? Nálam eléri a 77-78 fokot is ez még normál hőfok neki? A ház Zalman S3 Tg ha nincs az üveglap fent akkor is ilyen meleg a kártya.
-
Tigris011
tag
Köszönöm a válaszokat, másik kártyám sajna nincs igy marad a win csere remélem működni fog.
-
Tigris011
tag
Sziasztok!
Az a problémám hogy a monitoron és a tv is néha eltűnik a kép csak feketeség látható van, hogy csak villan néhányat, de van, mikor percekig ez van és olyan is mikor csak az újra indításnál jön, vissza a kép van mikor a hang is elmegy. Kérdésem hogy kuka lett a kártya vagy alaplap hiba van?
Remélem érthetően írtam le a hibát. Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest