Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lolek02
lelkes újonc
válasz
z123456z
üzenetére
Én készítettem videót (vagy én is). Nálam még mindig meg van ez a hang. De olyan is előfordul, hogy nincs hangja. Azóta sem kentem meg semmit a főzőegységnél. Már megszoktam és nem zavar. De amúgy teljesen jogos a meglepődöttséged, hogy ilyen árkatekóriában ilyen előfordulhat.
-
Lolek02
lelkes újonc
válasz
Peaceliker
üzenetére
Kivettem a szűrőt, elindítottam, és főztem egy kávét is. Majd szűrő megnyomkodva, ki levegőztetve, visszarakva első indítás után még nyikorgott de azóta nem.
-
Lolek02
lelkes újonc
válasz
Peaceliker
üzenetére
Felhívtam a szervizt. Segítőkészek voltak. Ő alapból kenési problémára gondolt, a főző egység "lábait" emlegette illetve a menetes szárat. Ha kiveszed a kp egységet láthatod a menetes szárat. Nem említette hogy a szűrő levegős lehet, de azért kipróbáltam szűrő nélkül is. Továbra is nyikorog, nyekken. Viszont ma nem olyan hangot ad mint amit a videóban feltöltöttem, hanem hosszabban nyöszörög.
Amúgy milyen zsírt ajánlotok a főző egység kenésére amivel meg lehetne kenni? -
Lolek02
lelkes újonc
válasz
Peaceliker
üzenetére
Jó, lehet a vízszűrő levegős, de akkor miért csak a felmelegítésnél ad ilyen hangot? Megpróbálhatom szűrő nélkül is, hátha igazad van, nem veszíthetek vele semmit.
Úgy gondolom, megkérdezem a szervizt is. Én sem gondolom ezt egészséges hangnak. -
Lolek02
lelkes újonc
válasz
Peaceliker
üzenetére
Csináltam egy rövid videót, talán hallani. Nálam így indul. Nem tudom ez normális vagy valami baja van, lesz.
[link] -
Lolek02
lelkes újonc
Már jó egy hete használom a Rivelia kávéfőzőt. De a kezdetektől fogva, bekapcsoláskor enyhe nyikorgó hangot ad ki. Ez most normális, másnál is ilyen vagy csak nálam jelentkezik ez?
-
Lolek02
lelkes újonc
válasz
Peaceliker
üzenetére
Tegnap megérkezett a kávégép az ajándék kávékkal és csészékkel. Az első lépéseken, átöblítésen és a gyakorló kávéfőzésen már túl vagyok. Még nem kóstoltam milyen kávét főz és még a tejhabosítóját sem üzemeltem be. Viszont eddig sokkal halkabb mint a Philipsem volt. A szivattyú az nagyságrendileg, de a daráló is jóval csendesebb. A vizet sem folyatja feleslegesen a tálcába. Remélem a kávéban sem fogok csalódni, eddig minden okés!
-
Lolek02
lelkes újonc
válasz
Peaceliker
üzenetére
Köszi és neked is Memmaao!
Megrendeltem a riveliat! Most már várom a csomagot, remélem nem csalódom benne. -
Lolek02
lelkes újonc
Tegnap nagy hirtelen el kezdett foglalkoztatni a Rivelia. Úgy döntöttem lecserélem a Philips gépemet. Azért a vásárlás előtt szeretnék még kérni pár tanácsot, ötletet, hogy mi lehetne még a Rivelia alternetívája.
Mindenképp maradnék a DeLonghi-nál. Főként presszó, cappuccino, latte , nincs feltétlen szükséges a több felhasználói profilra mivel én vagyok a családban a fő kávéfogyasztó. És 16 italprogramot sem feltétlen kell tudjon.
A fontos elvárások:
- valóban finom presszó (ez a legfontosabb), élvezhető habos capuccino
- tejadagoló legyen egyszerűen tisztítható — előny az öntisztító megoldás és hogy a tejtartály hűtőbe tehető legyen,
- csendes üzem (csendesebb mint a Philips-em)
max. ár: ~200 000 Ft.
Melyik DeLonghi modelleket érdemes még megnézni, amelyek ár/értékben jobbak lehetnek a Rivelia-nál, de hasonló kávéminőséget adnak (ha funkciókban kicsit gyengébbek is)? Köszi előre is a tippeket! -
Lolek02
lelkes újonc
válasz
Peaceliker
üzenetére
A ki-be kapcsoláskor nincs is baj az öblítéssel. Mennyire hangos a gép?
-
Lolek02
lelkes újonc
Sziasztok! Van egy Philips 2200-as kávéfőzőm. Nem igazán szeretem mert, hangos mint egy traktor. Első kávéfőzésnél a kávé előtt még sima tisztító vizet is ad a kávéhoz. Kávé főzésnél ezért nem tehetetem csak úgy alá a csészét, meg kell várni még kiadja magából a rendszerben maradó tisztító vizet. Folyamatosan sok csurgalék víz van a tálcájában. Van amikor megbolondul és gőzölni kell főzés előtt általában szűrő cserélése után vagy gőzölés után. A készített kávéval viszonylag elégedett vagyok. Azért a készülék használható.
De most hogy 199k-ért elhozható egy Rivelia, nagyon elgondolkoztam rajta. Funkcióban jóval többet tud az biztos. A Philipsnél felsorolt problémák itt mennyire jelentkeznek, csendesebb, plusz víz jön belőle? Kávé minőségben érezhető különbség van a két gép között? Megérné a váltás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Jura Ena 8 kávégép
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest