- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jaffa75 #41782 üzenetére
Attol fugg mi a cel. Ha a legjobb hangminoseg, akkor CD-s fejet ajanlanek, valoszinuleg usb, aux, bt nelkul. Ha a kenyelem akkor mehet valami extrakkal teledobalt pioneer, jvc, kenwood, hangminosegben nem nagyon lesz elteres 20-30-40 ezres kategoriaban. Mivel hogy irtad a kesobbi melylada dolgot en a kovetkezoket javasolnam. Valami jobb hasznalt 4 csatornas erosito 20k kornyeken. Pioneer mvh 170ui fejegyseg, ebben minden feature benne van ami kell neked. A gyari hangszorokat rakotod az erositore, ha meg egyszer veszel melyladat akkor azt is rakotod az erore. Ezen kivul szigeteles az elso ajtokba + kabelezes ami kell. Osszeszamolva kb. fej 17k, hasznalt ero 20-25k, kabel minimum 20k, szigeteles 10k, illetve kesobb egy hasznalt lada igenytol fuggoen 10-30k.
Kesobb ha nem vagy elegedett a gyari hangszorokkal akkor lecserelheted egy komponens szettre.
-
Shokkolo
addikt
válasz
Jaffa75 #41778 üzenetére
a kormányról vezérlés nem a méret függvénye.
vagy tudja, vagy nemRáadásul találtam egy másik oldalt is (parancsolj).
Ezek szerint van olyan keret, ami "lefalazza" a kimaradt rész, de van ami csinál egy plusz pakolós zsebet.
Az utóbbi végképp nem gagyi (szerintem).Az egyik FB csoportban egy focus -os srác komplett panelt kellet hogy vegyen, hogy betegye a 2 DIN -t.
Szóval nem csak egy takaró keret, hanem körülötte za eglsz komplett műanyagot.
Ha kell tudok hozzá elérhetőséget adni...
Ugyanakkor én is az 1dinesm egoldást részsíteném előnyben.Nekem egy VW Passatom van, abban is lenne hely a duplának, de felesleges.
1 din + 1 pakolós rekesz. Legalább oda tudom tenni a tárcám meg a telefonomSzerk:
A linkemen elvileg o tt van a 2 din -hez szükséges "keret" is.
Alig 16.000... és hozzá jön h. a 2dines fejek sokkal drágábbak.
Nagyon nem éri meg a plusz költséget! -
Shokkolo
addikt
válasz
Jaffa75 #41774 üzenetére
Ha kissebb mint 2 din (gondolom magasságra), akkor nem lenne jó egy átalakító/takaró keret 1din -re, és akkor mehet bele gyakorlatilag bármilyen standard, 1 dines fej?
Konkrétan ilyenre gondolok:
Focus Cmax 1 DIN átalakítóLeírésa szerint a tiedhez jó. Ez ugyan ezüst, de gondolom van fekete is.
(Ford C-MAX (DM2)(2003.05->2007) )Nyílván, nem biztos, hogy ez a legolcsóbb hely, de kindulási alapnak jó.
Illetve ez persze csak akkor megoldás, ha nem ragaszkodsz a nagy, közel 2 DIN -es mérethez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest